Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Raporty] Delve War II

<< < (4/22) > >>

Nashir:

--- Cytuj ---Morale jest wysokie, liczby przypominiają te z MAXa, odliczając wyrzucone Goodfellas przecież korporacje i sojusze wystawiają mniej więcej to samo co na MAXie. Tylko że i tak fizycznie jest nas za mało na totalny-uber-mega blob jaki może koalicja wystawić.
--- Koniec cytatu ---

Dziwne to co piszesz bo jak czytam raporty GIA i logi z waszych for to mam wrazenie kompletnie odwrotne

Straszny:

--- Cytat: soulscream w Luty 17, 2009, 11:31:52 ---Dziwne to co piszesz bo jak czytam raporty GIA i logi z waszych for to mam wrazenie kompletnie odwrotne

--- Koniec cytatu ---

ja czytam bobs command i bufu command na bieząco, Ty raczej czytałeś sobie wrażenia bobitow z MAXa (z tego wykradzionego fora), więc mam wrażenie ze raczej Twoja wiedza (w tym temacie) jest lekko tak o 3-4 miechy do tyłu...

Nashir:
i po co Ci ten flejm ?

fyi czytam na biezaco raporty - uwierz mi Hargooth to nie jedyna osoba ktora zmienila strony :).

Straszny:

--- Cytat: soulscream w Luty 17, 2009, 12:44:07 ---i po co Ci ten flejm ?

fyi czytam na biezaco raporty - uwierz mi Hargooth to nie jedyna osoba ktora zmienila strony :).

--- Koniec cytatu ---

sorry ale poza twoją fantazją nie było tu żadnego flamea, poki sie nie odzywałeś, tego brakuje zeby goon pouczał jak sie na forum kto ma zachowywać, chwaląc jeszcze kradzionymi forami .  Przedstawiałem moj punkt widzenia bez żadnych emocji, chyba ze sam punkt widzenia inny niż goonów jest dla ciebie flamem

[GS]Aerdyn:
Kilka faktow z ostatnich dni:

-FOFF jedna z korporacji GBC (ExE konretnie) odeszla, bo mieli dosc bycia pomiatani i ogolnie traktowani jak g...orsi piloci.Poszlo o posy i hasla, nie mogli z nich korzystac i ogolnie byli miesem armatnim.

-Resztki GBC nadal sa zakampione w pr-. Tak wygladala stacja wczoraj: http://img6.imageshack.us/my.php?image=74323243ud9.jpg

-Mamy Sov w qy6, svm i f-t :dance: Gigantyczna liczba wiez do zdjecia dzisiaj...

Edyta:poprawilem link.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej