Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (217/617) > >>

Nitefish:
indyk złapany ze spuszczonymi spodniami to martwy indyk, olłejs.

sc0rp:
Nie spamujcie dajcie sie wypowiedziec Platfusowi bo naprawde interesuje mnie historia tego cloaka na carrierze

Yurioni:

--- Cytat: Dark Flonoe w Stycznia 12, 2011, 14:50:58 ---Nie spamujcie dajcie sie wypowiedziec Platfusowi bo naprawde interesuje mnie historia tego cloaka na carrierze

--- Koniec cytatu ---
takie historie to dopiero po 23 :)

Platfusek:

--- Cytat: Nitefish w Stycznia 12, 2011, 13:51:33 ---A nie wydaje Ci się, że każdy rozgarnięty pilot lockując bombra poza działkami odpala punkt?

--- Koniec cytatu ---

hmmm w takim razie macie sporo nie rozgarniętych pilotów
 http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=56904 (i nie mów że nobek bo rok w korpie)

ten też zapomniał zafitowac med slotów

--- Cytat: Dark Flonoe w Stycznia 12, 2011, 14:05:26 ---Platfus mozesz mi powiedziec jaka jest roznica miedzy cloak t1, cloak t2 a oficerskim cloaku jak carrier jest na safe spocie lub w czasie podrozy?

--- Koniec cytatu ---
może szybciej zalockować arazu które go scrambluje na tym safe spocie ;)

Goomich:

--- Cytat: Platfusek w Stycznia 12, 2011, 13:34:28 ---wystarcza abys stracil statek bo nie zdazysz zalignowac majac cargo extendery
--- Koniec cytatu ---

Cargo extendery zmniejszają prędkość, a nie agility. Shield extendery zwiekszają sygnaturę, czyli szybciej takiego się lockuje i dostaje większy damage z bomb.

--- Cytat: Platfusek w Stycznia 12, 2011, 15:15:45 ---
--- Cytat: Nitefish w Stycznia 12, 2011, 13:51:33 ---A nie wydaje Ci się, że każdy rozgarnięty pilot lockując bombra poza działkami odpala punkt?

--- Koniec cytatu ---
hmmm w takim razie macie sporo nie rozgarniętych pilotów
 http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=56904 (i nie mów że nobek bo rok w korpie)

ten też zapomniał zafitowac med slotów

--- Koniec cytatu ---

Znaczy pilot bombera jest nierozgarnięty, bo nie miał scrambla i nie mógł się sam zescramblować? Na usprawiedliwienie powiem, że dostał z Remote ECM bursta i stracił locka. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej