Eve Online > Dyskusje ogólne
Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Nitefish:
Platfus. gdybyś był na tyle rozgarnięty i zafitował kiedyś bombra to byś skumał, że więcej tanka się tam nie zmieści. Jak klikniesz related to otrzymasz coś takiego:
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=56904
czyli dużo osób na gridzie, lag i śmierć. Zakładając, że wsadzisz tam dodatkowego sse (owszem, jakieś malutkie scierwo dorzucisz) to jeśli Cię złapią to pufasz tak samo jak bez niego.
Co do szybszego zalockowania scramblującego arazu... nie wiem czy jest sens ciągnąć to dalej bo ty chyba nie kumasz co piszesz :)
@MonaX - tłumaczę zdanie - "A nie wydaje Ci się, że każdy rozgarnięty pilot lockując bombra poza działkami odpala punkt?" - trudne dla niektórych:
- chodziło mi o to, że jak udaje mi się zalockować bombra (ja mam inny ship, probuję zabić bombra np na bramie) to jednocześnie odpalam przepalone działka i punkt żeby jak jakimś cudem przeżyje nie odwarpił.
Doom:
Jak Carira na ss scrambluje arazu to zanim on go namierzy i tak już sie świeci cyno i pojawia sie to co czekało po drugiej stronie, wiec te pare sekund nie robi rożnicy...
Kombat:
--- Cytat: Platfusek w Stycznia 12, 2011, 15:15:45 ---może szybciej zalockować arazu które go scrambluje na tym safe spocie ;)
--- Koniec cytatu ---
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
BTW: Więcej jadu pls, zajebiście Ci to wychodzi, pogrzeb więcej na naszym KB na pewno znajdziesz jeszcze coś śmiesznego. Szkoda tylko że my w przeciwieństwie do Ciebie nie wstydzimy się naszym nicków z gry i naszego KB.
Goomich:
--- Cytat: Nitefish w Stycznia 12, 2011, 15:30:12 ---@MonaX - tłumaczę zdanie - "A nie wydaje Ci się, że każdy rozgarnięty pilot lockując bombra poza działkami odpala punkt?" - trudne dla niektórych:
- chodziło mi o to, że jak udaje mi się zalockować bombra (ja mam inny ship, probuję zabić bombra np na bramie) to jednocześnie odpalam przepalone działka i punkt żeby jak jakimś cudem przeżyje nie odwarpił.
--- Koniec cytatu ---
No, a Platfusek w odpowiedzi na to pokazuje lossa bombera bez zafitowanego jednego medslota i komentarzem, że jest nierozgarnięty. Składając twoją definicję rozgarniętości (namierzając bombera i odpalając punkt) oraz nierozgarniętość z posta Platfuska (bomber bez meda (a punkty wchodzą własnie na meda)), wychodzi, że jakby ten bomber z tego killa miał punkt i sam się spunktował, to by był rozgarnięty. A tak nie jest. :P
Nitefish:
Mieszasz tylko chłopakowi w głowie MonaX :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej