Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (216/617) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Nitefish w Stycznia 12, 2011, 13:51:33 ---A nie wydaje Ci się, że każdy rozgarnięty pilot lockując bombra poza działkami odpala punkt? Indykiem to ty w miarę bezpiecznie możesz po hi latać i to też nie zawsze :)

--- Koniec cytatu ---
ciiiiiiiiiiiiii, nie zdradza kufa takich tajemnic, teraz polowa bomberow zacznie latac z punktami :/

Goomich:

--- Cytat: Nitefish w Stycznia 12, 2011, 12:44:16 ---Platfus - lotnisko to wtopa nie złego cloaka tylko fail cyno.

Co do bombrów to gdybyś wpadł kiedykolwiek na pomysł używania ich jako transportu to

--- Koniec cytatu ---

http://gents.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=8508174

sc0rp:
Platfus mozesz mi powiedziec jaka jest roznica miedzy cloak t1, cloak t2 a oficerskim cloaku jak carrier jest na safe spocie lub w czasie podrozy? Wiesz ja tez uzywam na swoim T1 wiec chetnie zupgrade'uje tylko abym wiedzial po co.
Co do reszty wtop to:
- indyki - akurat shield extendery z pewnoscia by go uratowaly lol
- covops - no zlamil chlopak mial laga na laczu lub miedzy monitorem a klawiatura bywa ale co w tym smiesznego?

PS Nie zebym bronil bufu poprostu te kille ani fajne ani smieszne, intryguje mnie tylko ten tekst o cloaku na carrierze moze sie dowiem czegos nowego

silvia:
Erm... Erm... shield extendery na badgerze mk2 zrobily by roznice i to duza :d

[Badger Mark II, New Setup 1]
Expanded Cargohold II
Expanded Cargohold II
Expanded Cargohold II

Y-S8 Hydrocarbon I Afterburners
Medium Shield Extender II
Medium Shield Extender II
Invulnerability Field II
Invulnerability Field II
Invulnerability Field II

[empty high slot]
[empty high slot]

13k ehp i leci 300m/s+  ;D
Jesli mial kogokolwiek we flocie lub byl na posie, to by przezyl... a jesli na bramie... well, moze by dolecial do bramy.

Qreg:

--- Cytat: Dark Flonoe w Stycznia 12, 2011, 14:05:26 ---
- indyki - akurat shield extendery z pewnoscia by go uratowaly lol

--- Koniec cytatu ---

Nie uratowałyby bo bomberow było 5 albo 6  ale ciii ;) a ze akurat od pierwszej bomby spadłem ;) coz shit happens. dobrze ze przy ladowaniu szkielek a nie przy dowiezieniu posa :D

A indyk akurat był pozyczony i nawet nie spojrzalem na fit ;) wazne bylo zeby mial duzo cargo ;) i szczerze nie widze w tym nic smiesznego zwykla wtopa a te ticker bufu... no coz ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej