Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
littleozzik:
--- Cytat: Doom w Maja 11, 2012, 12:00:40 ---Eve to jest mmo. Jako mmo zakłada interakcję z innymi graczami, którzy nie rzadko nie będą się wcale pytać czy tą interakcję mogą nawiązać >:D
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście. Mimo tego pisanie w stylu "to nie dla ciebie, fuck off zbierać truskawki" jest w moim odczuciu chorym tekstem jakiś skrzywionych frustratów który jest nadużywany przy każdej sposobności - czytaj: przy każdym stwierdzeniu nie chcę grać pvp bo mnie to nie interesuje.
Może robić mnóstwo fajnych rzeczy solo lub w małej korporacji, co jak sam napisał, dopuszcza. Więc moim zdaniem może się bawić zupełnie przyzwoicie.
SokoleOko:
--- Cytat: littleozzik w Maja 11, 2012, 11:56:56 ---Nie słuchaj bredni ubogich mentalnie ludków którym się wydaje że ich droga jest jedynie słuszna, możesz robić kupę fajnych rzeczy.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że masz problemy ze zrozumieniem przekazu - autor posta napisał wyraźnie, że interesuje go gra solo, a pyta o MMO. Massive MULTIPLAYER Online. Równie dobrze mógłby zapytać o to, gdzie są najlepsze obficie zakrapiane imprezy z dziwkami w klimatach islamskich albo gdzie sprzedają bilety na Marsa.
Nikt tu nie mówi nawet o PvP. Istotą gry w Eve jest interakcja z innymi graczami. Jak ktoś tego nie ogarnia lub nie chce - to zostaje Farmville.
littleozzik:
Rozumiem że lubisz czytać to, co chcesz przeczytać. Gra solo lub w małej korporacji, to po pierwsze. A po drugie, czy mechanika tej gry uniemożliwia grę solo? Nie.
Jeśli natomiast chodzi o zakrapiane imprezy z dziwkami w krajach islamskich to polecam prawie każdy hotel w Dubaju. Używek też nie brakuje. Co do Marsa to się nie wypowiadam, nie byłem.
Lt Rook:
IMO i tak powinien spróbować pograć, albo zmieni zdanie (da się wciągnąć) i zacznie grać w trybie "multiplayer", albo nie, albo zrobi quit po krótkim czasie. To tylko i wyłącznie jego sprawa.
Trybu solo w tej grze nie znajdziesz, to MMO, więc wcześniej czy później albo spotkasz kogoś kto będzie Ci okradał wraki na misji, albo gankera który będzie chciał Ci odstrzelić koparke na pasku, przed interakcją z innymi graczami w EVE poprostu nie da się uciec, nieważne jak bardzo byś się starał.
littleozzik:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 11, 2012, 13:27:48 ---Gratuluje obalenia mojej tezy przy użyciu JEDNEGO przykładu na 350 tys. subskrypcji.
Czy ja mu zabraniam spróbować? Nie. Po prostu mówię mu, że nie znajdzie w Eve tego szuka. Uważasz inaczej?
--- Koniec cytatu ---
Jeden dobry przykład wystarczy do obalenia takiej tezy jaką postawiłeś. I owszem, uważam inaczej. To czy granie w taki sposób jaki opisał mu będzie odpowiadać zależy tylko od jego charakteru i tego czy ogólnie klimat gry mu spasuje. I niczego więcej. Powinien zostać zachęcony do spróbowania a nie zniechęcony jeszcze nim zaczął. Nikt na tym nie straci.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej