Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (142/151) > >>

Doom:

--- Cytuj ---W cholerę jest w grze postaci kilkuletnich którzy nawet na jeden dzień nie ruszyli się z corpa "startowego" lub siedzą w swoim jednoosobowym. Na pewno wiele rzeczy ich omija których bez normalnego corpa nie da się zrobić ale jeżeli gra im sprawia fun i mają gdzieś co kto myśli o ich grze to czemu nie?
--- Koniec cytatu ---
Alty:
- cynodziwki
- handlowe
- badawcze
- producenckie
- szpiegowskie
- zwiadowcze
- chary hodowane na sprzedaż

--- Cytuj ---A co do PvP że ich nie ominie itd, sam SokoleOko (hmm, lub Doom, nie chce mi się szukać) w którymś z postów napisałeś że w EvE da się go łatwo uniknąć.
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie wydokowując. Wciskasz undok i już masz szansę że ktoś Cie rozwali. Jedyne co jest zmienne to czy zaraz na undocku czy gdzieś dalej, oraz jak duza jest szansa na to gdzie akurat jesteś

R4kez:
Równie dobrze możesz z podobnym sposobem myślenia nie wychodzić z domu bo Cie piorun jebnie.

Asag:
Doom, nie mówię o altach.

Ptysiu:

--- Cytat: R4kez w Maja 11, 2012, 13:52:17 ---Równie dobrze możesz z podobnym sposobem myślenia nie wychodzić z domu bo Cie piorun jebnie.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście. Taka sama szansa jest na to, że po undocku ktoś Ci rozwali riftera. Jest to nieopłacalne i nieprawdopodobne, nie mniej możliwe i na tym polega to zakapiorskie piękno EVE :D.

Nawet handel w tej grze to do pewnego stopnia PvP, bo licytując przedmioty na markecie też rywalizujemy z innymi graczami. Nie mniej da się grać w EVE nie napierdzielając do nikogo, pytanie co potem zrobić z pindzylionem isków na koncie (acz to odległy i nawet przyjemny problem dla początkującego :D).

Doom:

--- Cytuj ---Doom, nie mówię o altach.
--- Koniec cytatu ---
A skąd wiesz jaka ilość tych charów to wlaśnie nie alty, lub porzucone triale? Ja nie wiem, ale podejrzewam że jednak większość niż mniejszość to są właśnie alty / porzucone triale

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej