Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Isengrim:
Dobry klasyk nie jest zly. :)
Zacznij od misji, jezeli Cie znudza po pol roku mielenia tych samych krzyzykow. ale nie rzucisz gry w cholere, to moze jednak znajdziesz dla siebie jakies inne zajecie.
Kopanie ostatnimi czasy zrobilo sie nieco bardziej dochodowe, ale to raczej w nullsecu niz w hi, a do tego trzeba jednak jakich kumpli miec, zeby Cie do aliansu wzieli i pozwolili ryc Hulkiem na paskach. Bo w hisecu i mniej zarobisz, i jeszcze swoja koparke stracisz przez jakich wredynych suiciderow (hue hue hue... >:D ).
SokoleOko:
--- Cytat: kdebIV w Maja 11, 2012, 01:06:27 ---Witam, ostatnio zacząłem się interesować EVE (chyba wiadomo z jakiego powodu). Niestety (albo stety) jest to ogromny świat i nie wiem czy w ogóle się za niego zabierać, więc mam do was prośbę żebyście napisali mi czy gra ma szanse mnie zainteresować. Nie interesuje mnie w ogóle PVP i nastawiałbym się na spokojna grę solo (kopacz czy jakieś misje solo pve?), najlepiej bez corp (ewentualnie w małej). Dzięki za pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Zero. Null. Nic.
Z takim nastawieniem jesteś antytezą gracza Eve. Polecamy Farmville albo jakieś inne przeglądarkowe śmieci.
Lt Rook:
No zejdźcie z gościa. Przecież może robić misje, aby kupić lepszy statek aby robić więcej misji szybciej aby kupić lepszy fit, aby robić jeszcze więcej misji jeszcze szybciej, aby mieć full oficerski fit, aby stać się ofiarą jakiegoś ganku, na dowolnym etapie tej ewolucji. Też się stanie częścią łańcucha pokarmowego EVE, więc...
littleozzik:
Nie słuchaj bredni ubogich mentalnie ludków którym się wydaje że ich droga jest jedynie słuszna, możesz robić kupę fajnych rzeczy.
Na przykład:
http://myeveguide.files.wordpress.com/2011/05/eve-wtd.jpg
Lub dowolne kombinacje wszystkiego ;)
Doom:
Te jak to okresliłeś brednie to taka nieśmiala i kamuflowana chęć pomocy nowemu (otwarcie tego nie zrobią bo stracą zaszczytny dla nich tytuł dresiarza :P ) i uchronienia go przed błędem.
Eve to jest mmo. Jako mmo zakłada interakcję z innymi graczami, którzy nie rzadko nie będą się wcale pytać czy tą interakcję mogą nawiązać >:D i dlatego lepie od razu być zwierzęciem stadnym, albo po raz kolejny zagrać w jakiś singlowy tytuł jak MoO2 / Alfa Centauri albo coś w ten deseń
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej