Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (138/151) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Asag w Maja 09, 2012, 13:50:01 ---To że EvEMon wklei ci w plan skille umożliwiające założenie fitu czy latanie statkiem nie oznacza że będziesz miał skille aby robić to dobrze. Listy o których pisałem nie były typu XX skilli aby móc latać statkiem czy zajmować się jakąś profesją ale były to listy mocno rozbudowane uwzględniające chyba wszystko co może mieć na dany statek/profesje/fit choćby najmniejszy wpływ. Więc zwykłe wybranie statku czy zaimportowanie fitu nic by nie dało. A listy te były mi potrzebne aby jak najlepiej zaplanować remap.

--- Koniec cytatu ---

EFT -> prawym na moduł -> info -> affecting skills
w evemon otwierasz skille i kolejno add, add, add... Ileż tego może być? 20 pozycji? Tragedia..

Asag:
Na 20 pozycji chcesz robić remap? Tragedia.

GlassCutter:

--- Cytat: Asag w Maja 09, 2012, 14:03:58 ---Na 20 pozycji chcesz robić remap? Tragedia.

--- Koniec cytatu ---
Ok, ja mam dość rozmowy ze ścianą ::)

Pol Kent:

--- Cytat: Asag w Maja 09, 2012, 13:50:01 ---(...)nudny się robisz.

--- Koniec cytatu ---

Asag, nudny się robisz albo zwyczajnie uparty jak dzięcioł na betonowym słupie. Kilka osób, siebie nie liczę, pisze Ci jak można to czy tamto szybko zrobić a ty swoje. :P

GlassCutter Ci napisał już chyba ostatnią podpowiedź. To, cytując klasyka "oczywista oczywistość" że żeby coś tam robić max dobrze/wydajnie musisz mieć wszystkie affecting skills  na lvl 5.

Edyta: Masz racje GlassCutter  8)

Asag:
A próbowałeś sprawdzać affecting skills  w EFT dla production?

--- Cytat: GlassCutter w Maja 09, 2012, 14:05:40 ---Ok, ja mam dość rozmowy ze ścianą ::)

--- Koniec cytatu ---
Cieszy mnie to bo i tak nie napisałeś nic czego bym nie wiedział a widać że masz duże problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej