Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Jonas:
Asag podchodzisz do tematu od dupy strony, przepraszam za mój Klathiański. W EVE planuje się skillowanie pod jakiś konkretny statek, konkretny typ broni, konkretny tank, ewentualnie pod mining konkretnych skałek. Wchodzisz w tym celu w EVEMona, importujesz swojego chara, wchodzisz w zakładki dotyczące uzbrojenia lub statków i tam jednym kliknięciem sprawiasz, że do planu wskakują ci wszytkie skille jakie są niezbędne aby tym latać czy używać tego sprzętu. Wklepywanie jakiejś idiotycznej listy bez określenia jaki jest cel tego skillowania jest bezsensu.
GlassCutter:
Albo kopiujesz sobie fit z eft i każesz dodać wszystkie wymagane skille, proste, łatwe, efektywne.
Goomich:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Maja 09, 2012, 11:08:48 ---Asag podchodzisz do tematu od dupy strony, przepraszam za mój Klathiański. W EVE planuje się skillowanie pod jakiś konkretny statek, konkretny typ broni, konkretny tank, ewentualnie pod mining konkretnych skałek. Wchodzisz w tym celu w EVEMona, importujesz swojego chara, wchodzisz w zakładki dotyczące uzbrojenia lub statków i tam jednym kliknięciem sprawiasz, że do planu wskakują ci wszytkie skille jakie są niezbędne aby tym latać czy używać tego sprzętu.
--- Koniec cytatu ---
Nie bardzo, chociaż da mu to czas, żeby się nauczyć obsługi evemona i co wlasciwie ma skillowac.
Pol Kent:
--- Cytat: Mona X w Maja 09, 2012, 11:34:58 ---Nie bardzo, chociaż da mu to czas, żeby się nauczyć obsługi evemona
--- Koniec cytatu ---
Qee..??? Mona ile czasu zajęło Ci ogarnięcie EVEMona ? 5minut ? Nauczyć obsługi EVEMona ?? ???
Asag:
--- Cytat: Pol Kent w Maja 09, 2012, 11:40:21 ---Qee..??? Mona ile czasu zajęło Ci ogarnięcie EVEMona ? 5minut ? Nauczyć obsługi EVEMona ?? ???
--- Koniec cytatu ---
Co żeś się tak uwziął na to że nie umiem dodawać skilli w EvEMon? Chrzanisz to samo w kółko chociaż nigdy czegoś takiego nie napisałem, nudny się robisz.
--- Cytat: Pol Kent link=topic=5837 ---Czy to takie magiczne listy które dopiero jak wyskilujesz to wiesz do czego Cię doprowadziły ? Bo mając opis wybierasz z EVEmona obiekt docelowy i jest.
--- Koniec cytatu ---
To że EvEMon wklei ci w plan skille umożliwiające założenie fitu czy latanie statkiem nie oznacza że będziesz miał skille aby robić to dobrze. Listy o których pisałem nie były typu XX skilli aby móc latać statkiem czy zajmować się jakąś profesją ale były to listy mocno rozbudowane uwzględniające chyba wszystko co może mieć na dany statek/profesje/fit choćby najmniejszy wpływ. Więc zwykłe wybranie statku czy zaimportowanie fitu nic by nie dało. A listy te były mi potrzebne aby jak najlepiej zaplanować remap.
Jedynie co trzeba było napisać to da się/nie da się, a nie chwalić się że opanowało się EvEMon w 5 minut (swoją drogą 5 minut to i tak długo ci to zajęło).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej