Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Jonas:
Ale wyjaśnij nam proszę po co chcesz robić coś takiego? EVEMon to bardzo poważne narzędzie i pewnie zrobi to co ty chcesz w prostszy i bezpośredni sposób.
Asag:
Ok, powiedzmy że znalazłem na necie parę list skilli które mnie zainteresowały. Chodzi o takie długie listy po 30-50 skilli na ponad rok (różne ścieżki rozwoju) np:
Skill XXXXXX
Skill YYYYYY
Skilll ZZZZZZ
I tak kilkadziesiąt pozycji.
Oczywiste jest że dodawanie ręcznie w EveMon każdego skilla (a tych planów jest kilka) byłoby dosyć czasochłonne (no i lenistwo się obudziło). Dużo wygodniejsza by była opcja copy > paste do planu.
Dlatego też pytałem czy istnieje taka możliwość ale z tego co widzę to nie :(
Tloluvin:
Zacznij skille z takiej listy dodawac od konca. Wtedy nie bedziesz musial dodawac wszystkich skilli prowadzacych do tego ktorego dodajesz i moze sie okazac, ze kilkoma kliknieciami zrobisz 3/4 roboty
Doom:
Ale wiesz wtedy musiałby sobie zadać trud sprawdzenia który skill zawiera w sobie jak największą część listy, a na to pewnie też jest za leni nie starczy mu czasu lub cierpliwości :P
Eve to nie jest gra w której lenistwo procentuje :P (no przynajmniej nie takie ;) )
Pol Kent:
--- Cytat: Asag w Maja 08, 2012, 23:27:22 ---Ok, powiedzmy że znalazłem na necie parę list skilli które mnie zainteresowały. Chodzi o takie długie listy po 30-50 skilli na ponad rok (różne ścieżki rozwoju) np:
Skill XXXXXX
Skill YYYYYY
Skilll ZZZZZZ
I tak kilkadziesiąt pozycji.
--- Koniec cytatu ---
A te "parę list skilli" to chyba do czegoś prowadza nie ? Do Bsa ? Do Orki ? Do carriera ? Do Hulka ? Do spekulanta ? Chyba jakiś opis przy nich jest ? Czy to takie magiczne listy które dopiero jak wyskilujesz to wiesz do czego Cię doprowadziły ? Bo mając opis wybierasz z EVEmona obiekt docelowy i jest.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej