Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (135/151) > >>

Asag:
Da się jakoś do planu w EvEMon wkleić listę skilli aby ocenic długość skillowania? Nie chodzi mi o fit tylko o bardzo długie listy skilli (nawet 30-40+). Jest jakaś opcja aby je dodać do planu czy trzeba wszystko ręcznie dodawać?

Pol Kent:

--- Cytat: Asag w Maja 05, 2012, 19:02:49 ---Da się jakoś do planu w EvEMon wkleić listę skilli aby ocenic długość skillowania? Nie chodzi mi o fit tylko o bardzo długie listy skilli (nawet 30-40+). Jest jakaś opcja aby je dodać do planu czy trzeba wszystko ręcznie dodawać?

--- Koniec cytatu ---

Wrrr....czy to naprawdę takie trudne ??
Zakładasz nowy Plan skillowania dla postaci -> zakładka Ship browser/Item browser -> wybierasz ship/item do którego chcesz skilować -> na dole po prawej MAGICZNY PRZYCISK Add All to Plan -> wracasz do  zakładki Plan Queue - masz liste wszystkich skilli które Ci do czegoś tam potrzebne. I teraz uwaga, wisienka na torcie, w stopce planu masz ilość dni potrzebna do wyskilowania tego co tam sobie wybrałeś.

Asag:
Ok, nie do końca precyzyjnie napisałem o co mi chodzi.

Chodzi mi o to że np mam na stronie listę skilli, po prostu kilkadziesiąt wypisanych jeden pod drugim więc MAGICZNY PRZYCISK Add All to Plan nie działa  :o
Da się je jakoś skopiować i wkleić do planu?

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 30, 2012, 19:07:06 ---Oszczędź i zapisz się do Unseen Academy.

--- Koniec cytatu ---

Co się stało z twoja opalenizną?

Asag:
Hmm, odpowiedzi nie widzę czyli się jednak nie da tak skilli wklejać? Trzeba wszystko ręcznie dodawać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej