Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Doom:
--- Cytuj ---Respawn następuje w czasie oficjalnego DT o godzinie 12 i nieoficjalnego DT (bo się serwer nie wyłącza) 12 godzin później, czyli w okolicy północy. Choć ostatnio dotarły do mnie głosy (nie wiem czy potwierdzone doświadczeniem), że niektóre sity respawnują się niezależnie od jakiegokolwiek DT.
A względem anomalek (nie myl z sygnaturami, bo to dwie strony medalu eksploracja) to powyższe zasady respawnu dotyczą przestrzeni hi, low i npc null. Inne zasady rządzą respawnem anomalii w systemach sov null.
--- Koniec cytatu ---
W hi jest coś takiego jak respawn anomalek, tyle że działa... dziwnie. Po X czasu anomalka się respawnuje, tyle ze regularnie w innym systemie (i konstelacja nie jest tu granicą, nie wiem co nią jeste)
Nie tak dawno9 temu trochę latałem buzzardem po okolicy mojego HQ. W efekcie przeskanowałem okolicznye systemy kilka razy w roznych porach i pomijajac wh znajdowałem saity których wcześniej nie było. Innym razem testowalem jakiegoś dronkowca jako eksploratora i znalezione sygnatury robiłem z marszu. W trasie powrotnej przez 5 systemów 3 razy znalazłem tą samą sygnaturę... (szkoda że frakcyjny ship pojawił się tylko na jednej)
Jonas:
Co by wskazywało, że wszystkie przyjęte zasady respawnu szlag trafił.
Shaggyy28:
Hejka ludki kolejne pytanko.
Jak sprawdzic Zasieg poszczegolnych wyrzutni rakiet/bomb/torped itp. ??
jak patrze na Atributet czy to rakiet czy wyrzutni NIGDZIE nie widzie pole "Range".
Moglby ktos to wytlumaczyc.
Dormio:
Bo zasięg jest pochodną prędkości i czasu lotu, a te masz podane w parametrach.
Doom:
Kiedy masz pocisk na wyrzutni ppm na wyrzutnię i show charge info (z poziomu okna fitingu np)
Masz tam czas lotu i prędkość mnożysz jedno przez drugi odejmujesz 10% (rakieta po wyskoku z wyrzutni musi się rozpędzić)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej