Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Jakub Trokowski:
Ale czekaj; ja bym proponował Tobie zrobić tak:
- aktualnego triala wykorzystaj na podjęcie decyzji czy chcesz grać czy nie, jeśli chcesz:
- znajdź kogoś, kto planuje i tak kupić plexa,
- niech on wyśle Ci zaproszenie, masz traiala 21 dni,
- "ktoś od plexa" kupuje plexa i daje Ci go, Ty przedłużasz konto (o 30d plexem), przyjaciel dostaje 30d.
Doom:
Jakub ale jak on tu wyskoczy z ofertą to weźmie w łeb od administracji, a tobie sie wlepi coś za wspołudział. Zamiast robić z niego karmę dla potencjalnych troli, ja powiem że jesli nie chce się zrazić do gry rygorystycznym skilowaniem w kierunku upatrzonej drukarni isków, a następnie zapindalaniem na drugi etat żeby wyrobić na pleksa to należy opłacić pierwsze 3-4 miechy. Po tym czasie postać jest na tyle oskilowana w dowolnym kierunku że spokojnie może zarabiać i mieć jeszcze nadwyżkę na zabawę
Dagorian:
Mógłby mi ktoś podać rozpiskę skili potrzebną zmniejszenia prądochłonności capa przez :
- działa (amarrskie pulsy/beamy)
- dopalacz
- hardnery
- aktywną reperke
Część już znam ale chciałbym wiedzieć czy czegoś nie przegapiłem.
Doom:
Do armor tanka nie ma takiego skila, jest wręcz odwrotnie im lepiej wyskilowane tym więcej prądu reperka bierze
Do dział jest to contrled burst
dla ab afterburner (wydłuża cykl -> prad rzadziej schodzi) i fuell conversion
dla mwd high speed manuvering
[VIDE] Herezja:
Doom nie do końca zgadzam się z tym co napisałeś.
Pośrednio skilami można zmniejszyć prądochłonność modułów od napraw pancerza. Skilami od rigów np.
Wystarczy, że kolega Dagorian zamontuje rigi na odpowiednim lev mając do nich skile i już będzie miał mniejsze zużycie capa.
A właściwie nie ... bo rigami to zrobi a skile do rigów jedynie zmniejszą drawback (czy jak to się nie pisze) do nich przypisane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej