Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Asag:
Hmm, a działa wam teraz Eve? Bo ja nadal nie mogę wbić i mi to coś dziwnie wygląda.
Server: tranq
Status: Unknown
Też tak macie?
Doom:
Ddos był. Jest na forum juz o tym wątek
bardzozlysim:
Witam wszystkich
I od razu przechodzę do rzeczy: nie grałem jeszcze w EVE (ściągam aktualnie klienta) i mam kilka pytań:
1. Mam triala na 21 dni - nie stać mnie na wykupienie czegokolwiek - czy (i ewentualnie jak) dam radę zarobić na przedłużenie konta i czy jest sens to robić (mogę poświęcić kilka godzin/dzień czasu)
2. Mam wolnego kompa który ledwo spełnia minimalne wymagania - jaki styl gry (profesje) polecacie żebym mógł pograć nie oglądając pokazu slajdów (i pozwoli na grę bez wkładu finansowego).
Doom:
--- Cytuj ---1. Mam triala na 21 dni - nie stać mnie na wykupienie czegokolwiek - czy (i ewentualnie jak) dam radę zarobić na przedłużenie konta i czy jest sens to robić (mogę poświęcić kilka godzin/dzień czasu)
--- Koniec cytatu ---
Osoby ktore tylko na trailu nastukaly na plex są bardzo nieliczne i z reguły są to niezłe talenty w okreslonej dziedzinie. obecne ceny plexów też raczej mocno utrudniaja to zadanie.
--- Cytuj ---2. Mam wolnego kompa który ledwo spełnia minimalne wymagania - jaki styl gry (profesje) polecacie żebym mógł pograć nie oglądając pokazu slajdów (i pozwoli na grę bez wkładu finansowego).
--- Koniec cytatu ---
Handel / industry / górnictwo, ale i tak sporo zalerzy jak slaba to maszyna
bardzozlysim:
Wychodzi na to że pobawię się przez 3 tygodnie i dalej out... A ile kosztuje najtańsze przedłużenie konta i na ile czasu (i czy mogę założyć sobie 2gie konto jak ten trial mi wyjdzie bo za pierwszym razem to na pewno efektywnie nie wykorzystam czasu).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej