Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (103/151) > >>

HammerSnake:
Zanim pilgrimem będziesz mógł sensownie latać solo to zejdzie ci pół roku albo rok skillowania od zera ( w moim przekonaniu rok zakładając ,że po drodze człowiek chce czymś latać jeszcze).

Nie ma czegoś takiego jak najlepszy statek w tej grze. Jeden powie, że najlepszy do solo jest cynabal inny powie, że dramiel, a jeszcze inny, że jakaś inna fryta.
Równie dobrze możesz się bawić i pompować adrenaliną latając solo deska, frytą t1,t2 etc.

No i latanie bez żadnego doświadczenia w pilgrimie może się skończyć serią wtop i qutinieciem gry.

Edit:

--- Cytuj ---Na tym koncie mimo skili niekoniecznie pvp masz już rtroche podstawowych skili itp -> szybciej zaczniesz zabijać, więc moim zdaniem jak chcesz wrucić reaktywuj konto.
W temacie uber solo pvp pawn mobili to za chwile dostaniesz milion statków ktore wedle postujacego są jedynie słuszne a cała reszta to wieśniaki bez nawet podstawowej wiedzy w tym temacie więc sie tym nie sugeruj i znajdź własny styl na poczatek rozbijając się jednostkami t1 (pilgrim z fitem może Ci w tej chwili zaciążyć nawet 200kk na walecie...

I jeśli jeszcze nie byłeś lub przerwa była naprawdę długa polecam Unseen Ackademy, poza przypomnieniem podstaw mamy dwa szkolenia o profilu pvp robione przez specjalistów z BUFU (powiedzmy standard pvp) i Voodoo (piractwo)
--- Koniec cytatu ---
+1

Saandorin:
Rozumiem że zanim będę mógł latać Pilgrimem minie dużo czasu, myślę że do tej pory zdobędę wystarczającą ilość doświadczenia żeby go używać, i dlatego pytałem jak za niego się zabrać, cz po przez nowa postać czy po przez starą, myślę też że pomysł z unsen accademy jest całkiem dobry.
To że nie ma najlepszego statku w grze to zauważyłem każdy ma swoje zdanie ;) i broni go zażarcie, ale za to większość zgadza się że Caldari nie nadaje się do solovego piractwa, stąd też moje pytanie, Czy opłaca się wbijać okręty innej frakcji na Caldaryjskiej  postaci czy lepiej wybrać odpowiednią rasę która ma większy wybór jeżeli chodzi o kadłuby do pvp.

Doom:
Caldari ma pare statków do pvp w tym na upartego i do solo
kwestia ceny i kwestia olatania oraz skili.
A jak naprawde chcesz sie bawić w solo to cros na co najmniej jedną dodatkową rasę zrobisz wcześniej lub później (wcześniej imo) ale nie jest to potrzeba na już zaraz

Saandorin:
Ach dziękuje :)
Jeszcze jedno pytanie, gdy ostatnio grałem stworzyłem parę instalacji na planetach, nie wiem na ile się to zmieniło ale nie mogę aktywować produkcji w kopalniach. Czy działają one automatycznie? Szukałem też odpowiednich informacji ale tez nie mogę tego znaleźć a raczej przekopanie przez nie zajmie mi prę dni, A było nie było jest to jakieś źródło dochodu zawsze 

Doom:
PI dostało jedną poważną przebudowe w stosunku do wersji pierwotnej i dotyczyło to własnie wydobycia. Teraz masz jeden ekstraktor oraz kilka głowic kopiacych, najlepiej wybórz wszystko poza centrum i jeszcze raz rozstaw

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej