Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (104/151) > >>

Dormio:
tipsy na paznokcie które będziesz obgryzać przy okazji PI:
- zlej linkowanie CC z infrastrukturą - w zasadzie do niczego nie jest Ci potrzebne
- na magazyn wykorzystaj launchpad - szkoda tracić PG/CPU na magazyn
- głowice (ekstraktory) niech wykorzystują wspólne linki
- nie ma sensu używać więcej jak 2-3 głowice na ekstraktor, bo zbyt mocno rośnie zużycie PG/CPU
- lepiej wyspecjalizować planetki na wydobycie i na produkcję
- głowice mają całkiem spory zasięg, więc ekstraktor nie musi być lokalizowany w pobliżu najlepszego złoża (oszczędność PG/CPU na linkach)
- co jakiś czas możesz trafić na hotspoty - super złoża - niestety tymczasowe
- złoże się wyczerpuje w czasie, wg moich doświadczeń okresy nie dłuższe niż 24h pozwalają na utrzymanie stabilnego i w zasadzie niezmiennego poziomu wydobycia

Saandorin:
oo Dzięki wielkie bardzo pomogłeś

Dormio:
Nie dziękuj. Będziesz mnie przeklinać jak się okaże, że masz tony stuffu którego nie możesz zużytkować i masz generalnie dosyć cotygodniowego odbierania urobku z planet  :P
Niektórych rzeczy mam dziesiątki mln-ów uzbierane i póki co brak pomysłów co z tym dalej robić - przyjdzie sprzedać za bezdurno, bo przetwarzać się chwilowo nie opłaca  ;)

Dagorian:
Mam takie nietypowe pytanie - w noob garden znajduje się dział  "poradniki" a w nim kilkanaście postów opisujących jakieś poradniki tylko że ja tam nie mogę znaleźć samych poradników, gdzie one są?

sc0rp:
Najwyrazniej linki sie zdezaktualizowaly, a o ktory konkretnie Ci chodzi, moze bede mial u siebie to Ci wystawie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej