Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Doom:
skile
production eficency (redukje koszt w minerałach) mass produktion i wersja advenced (za każdy poziom dodatkowy slot produkcyjny do tego jednego co juz masz), ewentualnie suply chine menagment (zwiększa odległość z której ożesz wstawić pracę (l1 pozwala Ci nie być na statcji a tylko w systemie kolejne daja iles tam jmpów)
Opłacalność zależy od tego jak dużo masz tych minerałów i ile byś dostał za kamienie których nie sprzedasz a przeznaczysz na produkcję, opcjonalnie jak daleko dymać musisz na zakupydo amarr, jita czy innego rens
Asag:
Hmm, wytrenowanie skilli pod produkcje trochę zajmie i się zastanawiam czy nie lepiej alta pod to zrobić :(
Doom:
Tak naprawde amunicje możesz spawać i na 0 skilu, znaczenie zaczyna ma to mieć przy naprawdę masowej produkcji amunicji - takiej liczonej w milionach
A jeśli nie chcesz stracić to ewentualnie wbij ten eficency (wzglednie krótki) , koeljny myk na oszczedności (ale nie na dłuższą metę) to kupienie na kontraktach bpc max run i z me w okolicy 100
Saandorin:
Po dłuższej przerwie wróciłem do gry, nie mam jednak zbyt dużego doświadczenia szczególnie jeżeli chodzi o pvp, wcześniej też grałem tylko parę miesięcy bez dokładnej specjalizacji jako caldari trochę miningu trochę misji, uzbierałem tylko 3.5miliona skill punktów drake (prawie cały t2, lub raven z podstawowym sprzętem)
Jako że misje nie do końca mi się podobają chciałem zapytać o pvp szczególnie solo pvp, czytałem że pilgrim jest najlepszym statkiem do solowania, i tu moje pytanie czy lepiej dla mnie będzie jak zacznę nowym altem na tym koncie czy lepiej założyć nowe konto zacząć od początku skilowanie pod ten statek, czy zostać na moim Caldaryjskim mainie i po prostu doskilować się pod ten statek?
Doom:
Na tym koncie mimo skili niekoniecznie pvp masz już rtroche podstawowych skili itp -> szybciej zaczniesz zabijać, więc moim zdaniem jak chcesz wrucić reaktywuj konto.
W temacie uber solo pvp pawn mobili to za chwile dostaniesz milion statków ktore wedle postujacego są jedynie słuszne a cała reszta to wieśniaki bez nawet podstawowej wiedzy w tym temacie więc sie tym nie sugeruj i znajdź własny styl na poczatek rozbijając się jednostkami t1 (pilgrim z fitem może Ci w tej chwili zaciążyć nawet 200kk na walecie...
I jeśli jeszcze nie byłeś lub przerwa była naprawdę długa polecam Unseen Ackademy, poza przypomnieniem podstaw mamy dwa szkolenia o profilu pvp robione przez specjalistów z BUFU (powiedzmy standard pvp) i Voodoo (piractwo)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej