Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Doom:
Robienie misji na beamach nie jest rozsądne :P
Frankie:
--- Cytat: Doom w Kwietnia 02, 2010, 17:27:53 ---Robienie misji na beamach nie jest rozsądne :P
--- Koniec cytatu ---
A właśnie, że jest :)
Tematów o tym bez liku i szkoły z pulsów i beamów raczej nigdy nie dojda do porozumienia. Każdy musi spróbować co mu bardziej leży.
SokoleOko:
Może nie do końca n00b, ale każde pytanie zasługuje na odpowiedź.
"Polowanie na oficerów - how to?"
Z tego co czytam, najlepiej w NPC 0.0 (po sąsiedzku mam Stain i Curse), prawdopodobnie zaraz po DT. Mam rację?
Dalej - jakiego shipa najlepiej do tego użyć? Z racji wrogiego terytorium myślę o czymś warpującym w cloaku... Rapier? A może bomber (Nemesis w Stain, Hound w Curse)?
Czy spawny oficerskie wyglądają tak jak faction (główny rat i jakiś mniejszy shit)? Czy jest tego o wiele więcej?
Czy oficerowie zawsze latają BS-em? Czy zdarzają się także odpowiedniki faction cruiserów? Że o faction frytkach nie wspomnę
Czym oni latają... shipem tej frakcji, która mieszka na danym terytorium? Czyli czy w Curse spotkam oficera w Macharielu podatnym na explo?
Jakie są bounty za oficera? Na ile taki oficer jest "twardy"?
Z góry dzięki za pomoc :coolsmiley:
Sammani:
kilka jaj przeszukuje po dt masowo systemy, a ty sobie czekasz hacem w cloacku. Oficer spawn to bs plus obstawa bsow przewaznie tych twardszych, a zreszta i tak wyrzuci taga, szkielko i jakis syf meta 4.
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 23, 2010, 10:48:06 ---Z tego co czytam, najlepiej w NPC 0.0 (po sąsiedzku mam Stain i Curse), prawdopodobnie zaraz po DT. Mam rację?
--- Koniec cytatu ---
Po DT resetują się cośtamy i wszystkie paski i gaty dostają nowe estawy ratów.
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 23, 2010, 10:48:06 ---Czy oficerowie zawsze latają BS-em? Czy zdarzają się także odpowiedniki faction cruiserów? Że o faction frytkach nie wspomnę
Czym oni latają... shipem tej frakcji, która mieszka na danym terytorium? Czyli czy w Curse spotkam oficera w Macharielu podatnym na explo?
Jakie są bounty za oficera? Na ile taki oficer jest "twardy"?
--- Koniec cytatu ---
http://eveinfo.com/npcships/553/eve-online-asteroid-angel-cartel-officer.html
http://eveinfo.com/npcships/569/eve-online-asteroid-sanshas-nation-officer.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej