Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (71/151) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Sammani w Kwietnia 23, 2010, 10:54:33 ---kilka jaj przeszukuje po dt masowo systemy
--- Koniec cytatu ---

"A bez metafor"? W końcu to TNQ.

--- Cytat: Sammani w Kwietnia 23, 2010, 10:54:33 ---zreszta i tak wyrzuci taga, szkielko i jakis syf meta 4.

--- Koniec cytatu ---

Aż tak rzadko zdarzają się "hity"?

Xarthias:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 23, 2010, 11:12:18 ---"A bez metafor"? W końcu to TNQ.

--- Koniec cytatu ---
Jajo=pod=szybsze warpowanie=więcej pasków przeszukanych w krótszym okresie czasu.
No i npce nie strzelają do jajek :P

SokoleOko:
Hmm... czyli mam np. alta lub dwa alty, scoutuję sobie shipem do bicia a szukam altem (altami) w jaju?

Starakopara:
Witam
mam pytanie odnośnie KB, moja korporacja powoli wkracza w fazę ogólnopojetego pvp  >:D i chciałbym się dowiedzieć skąd, jak wejść w posiadanie killboardu?
 z góry podziękować za info
 o7

Doom:
Dwie opcje które przerobiłem stawiając KB SHCK
- killboardy battleclinik (grifewach) lub kilku innych organizacji, które udostepniają hosting i serwis KB za abonament płacony w iskach
- postawienie KB na własnym serwerze przy użyciu softu np stąd: http://wiki.eve-id.net/EDK , a następnie ewentualnie go personalizować

jest jeszcze niby trzecia opcja czyli napisanie tego samemu, ale nawet nie podejmę się określać jaki stopień zaawansowania jest wymagany

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej