Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (55/151) > >>

Doom:

--- Cytuj --- skille (zasięg): Missile Bombardment
--- Koniec cytatu ---
Tutaj jeszcze Missile Projection, razem te dwa skile zwiększają zasięg rakiet dość znacząco

--- Cytuj ---- skille (dps):
--- Koniec cytatu ---
A tutaj jeszcze dwa skile podnoszące celność, chociaż różnicę widać w sumie podczas strzelania do celów mniejszych niż dedykowane dla tych rakiet..

naye666:
Witam,
planuje postawić posa w HIGH SECU.
Mam postać odpowiednią do tego zadania ale mam też pewien problem.
Nie chcę odchodzić przedwcześnie ze starego korpa dopóki nie będę miał pewności jak to działa.
Czy jeżeli wyjdę z korpa, założę nowego [najlepiej w lokalizacji, w której chce postawić posa], to czy standing który mam osobisty zostanie ustawiony na taki sam dla korpa OD RAZU czy muszę odczekać jakiś czas? Jeżeli muszę odczekać to ile wynosi ten "JAKIŚ" czas ?

Xeovar:

--- Cytat: naye666 w Stycznia 23, 2010, 13:22:48 ---Witam,
planuje postawić posa w HIGH SECU.
Mam postać odpowiednią do tego zadania ale mam też pewien problem.
Nie chcę odchodzić przedwcześnie ze starego korpa dopóki nie będę miał pewności jak to działa.
Czy jeżeli wyjdę z korpa, założę nowego [najlepiej w lokalizacji, w której chce postawić posa], to czy standing który mam osobisty zostanie ustawiony na taki sam dla korpa OD RAZU czy muszę odczekać jakiś czas? Jeżeli muszę odczekać to ile wynosi ten "JAKIŚ" czas ?

--- Koniec cytatu ---

Mozesz zalozyc korp bedac w playerowym nie musisz wychodzic do NPC wczesnie. Wystarczy ze nie ma ról.
O ile mnie pamięć nie myli to standy korpa rosną asymptotycznie od 0 (czyli najpierw szybko potem wolniej), chyba 2 tygodnie zajmuje wyrównanie standów korpowych z jedyną osobą w nim. Po tygodniu powinieneś mieć około 70% standa na korpie.
I tutaj uwaga, samo założenie korpa NIE POWODUJE rozpoczęcia naliczania się standów (o ile to nie zostało zmienione). Trzeba wykonać jedną misję storyline żeby stand do fakcji zaczął rosnąć - ergo 14(?) misji zwyklych + 1 fakcyjna i dopiero stand do fakcji rośnie. Do korpa powinien rosnąć od pierwszej misji zwykłej.

naye666:

--- Cytat: Xeovar w Stycznia 23, 2010, 15:10:43 ---Mozesz zalozyc korp bedac w playerowym nie musisz wychodzic do NPC wczesnie. Wystarczy ze nie ma ról.
O ile mnie pamięć nie myli to standy korpa rosną asymptotycznie od 0 (czyli najpierw szybko potem wolniej), chyba 2 tygodnie zajmuje wyrównanie standów korpowych z jedyną osobą w nim. Po tygodniu powinieneś mieć około 70% standa na korpie.
I tutaj uwaga, samo założenie korpa NIE POWODUJE rozpoczęcia naliczania się standów (o ile to nie zostało zmienione). Trzeba wykonać jedną misję storyline żeby stand do fakcji zaczął rosnąć - ergo 14(?) misji zwyklych + 1 fakcyjna i dopiero stand do fakcji rośnie. Do korpa powinien rosnąć od pierwszej misji zwykłej.

--- Koniec cytatu ---

Czy ktoś może potwierdzić kolegę wyżej?

Doom:
Akademia niedawno (po dominion) coś robiła z posami w high, więc mają aktualniejsze dane, ale z tego co wiem u nich wyglądało to nieco inaczej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej