Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (56/151) > >>

Goomich:
Standy rosną dopiero po tygodniu i to od razu do średniego poziomu graczy w korpie.

stefan:
Konieczne jest odczekanie pelnego tygodnia niestety i odnioslem wrazenie, ze standing jest aktualiowany podczas codziennego downtime serwera a nie plynnie. Tej drugiej czesci nie jestem pewien na 100%, opieram sie na wrazeniu sprzed kilku miesiecy. W praktyce nie zmienia to wiele, co najwyzej przedluza ten tydzien o 24h, zakladajac dolaczenie postaci zaraz po DT do korporacji, a nie znalazlem zadnego wiarygodnego zrodla doprecyzowujacego. Ponizej fragment z oficjalnej, i jak sadze weryfikowanej przez CCP w jakims znaczacym stopniu strony wiki dotyczacej mechanizmow standingow, popierajacy moja teze:

[...]
It is also worth noting that members standings towards NPC corps do not begin to affect their global corp standing towards the relevant NPC corp until they have been a member of their current corp for at least 7 days.
[...]

Pelny tekst zrodlowy dla ciekawych i zadnych wiecej szczegolow (w jezyku Szekspira):
http://wiki.eveonline.com/wiki/Standings_Mechanics

Pozdrawiam

Luisa:
hm.. ciekawe czy takie cos przejdzie:
wrzucasz chara na 6 dni do korpa - wychodzisz - wchodzi - znowu czekasz 6 dni - wychodzisz - wchodzisz itd...

globalny stand corpa sie nie zmienia ? :D

naye666:
HMmm nie fajnie.
Założyłem tego korpa PRZED DT.
Stand po DT sie nie zmienił... martwi mnie to trochę..

Doom:
Nowi członkowie korporacji modyfikują jej standingi w pełni dopiero jak są w korpie dłużej niż 7 dni, martwić powinieneś się za tydzień dopiero. Ewentualnie zrób jakąkolwiek misję / misję storyline i patrz wtedy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej