Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Lord Underworld:
Witam. Może niedługo uruchomię na nowo EVE. :D
Ale przedtem, mógłbym dowiedzieć się co się tam stało?
O co chodzi z tymi wormholami z trailerów?
Co to za nowa rasa? :o
Jak wile się zmieniło. (tak w skrócie)?
Proszę odpowiedzcie mi
Doom:
--- Cytuj ---uruchamiasz warpa na stację do której jesteś zaglinowany,i w tym samym czasie przekładasz towar z puszki do ładowni. Wraży koleś powinien nie zdążyć cię namieżyć, a tym bardziej zaatakować albo zescramblować. Nie jest to najprostszy manewr, ale udaje się, ja jak dotąd miałem 100% skuteczności.
--- Koniec cytatu ---
To masz znacznie głupszych złodziei niż w naszej okolicy. U nas gnojki targetuja każdego jak tylko pojawi się na pasku. Ale wystarczy wpaść czymś cięższym i wieją :)
vigo70:
Dziekuje za wczesniejsze podpowiedzi, juz wprowadzone,
ale... jak podciagnac CPU - dosc czesto okazuje sie ze mam go zamalo :(
Doom:
Skill elektronikcs + kilka skile które zmniejszają zużycie cpu przez określone grupy modułów
Doom:
To ze jak już jesteś namierzony to od momentu agro wciąż menda a sekundę żeby ci bumpa trzasnąć, albo jednak odpalić scrambl, albo oba jak jest szybki.
Ganialiśmy już złodziei u nas. Może to że Neesher to pogranicze low / hig powoduje ze są wredniejsi czy coś, ale jak nie widzi że tylko drgnie albo kichnie w niewłaściwym kierunku i ma przewalone to będzie dalej górnika gnębił, swoją obecnością, patent z podmianą puszki na taką z shipa do bicia ani razu nie wyszedł :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej