Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (23/151) > >>

Goomich:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Kwietnia 17, 2009, 13:10:54 ---Skill:
Signature Analysis

Item:
Sensor Booster
Remote Sensor Booster (wspomaga inne statki)
Signal Amplifier

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze leadership.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Mona X w Kwietnia 17, 2009, 13:24:38 ---Jeszcze leadership.

--- Koniec cytatu ---

Prawda. Należy przy tym pamiętać, że bonusy od skilla Leadership oraz od gang modules i command shipów będą stosowały się tylko w gangu (flocie). Do tego gang musi być odpowiednio sformowany (osoby dające bonusy jako fleet/wing/squad leaders) oraz przynajmniej jeden członek podgrupy musi być w tym samym systemie co dowódca. Czyli bez gangu nie można samemu sobie dawać bonusów.

Kombat:
Jeszcze Targetting System Subcontroller (rig)

Khobba:
Nie wiem, gdzie zadać to pytanie, bo nie ma topicu "TNQ - propaganda i flejmy", ale co oznacza znak tyldy (lub wiele takich znaków) umieszczany na końcach wypowiedzi?

Qwicol:
Przeglądam cały topic i zauwazyłem pytanie o podkradanie towaru z puszek przez niegodziwców. Górnikiem jestem i kilka razy mi się to przytrafiło, ale jest sposób żeby odzyskać towar: po pierwsze przydatny jest jakiś hauler do ściągania towaru z pasa, ale jako iż trzymasz urobek w puszce to pewnie taki posiadasz. Podlatuje denat - kradnie ci puszkę - na ogól ma za małą pojemność w swojej małej łupince bojowej żeby odlecieć z towarem natychmiast, poza tym jego celem na ogól jesteś ty a nie gruz. Dokujesz na stacji, przesiadasz się do haulera, wracasz na pas z twoją byłą puchą, na bezczela podlatujesz do puszki, otwierasz ją [przy otwarciu nie łapie cię agression countdown] otwierasz swoją ładownię, robisz "aglin to" dowolnej stacji i teraz be quick or be dead:
uruchamiasz warpa na stację do której jesteś zaglinowany,i w tym samym czasie przekładasz towar z puszki do ładowni. Wraży koleś powinien nie zdążyć cię namieżyć, a tym bardziej zaatakować albo zescramblować. Nie jest to najprostszy manewr, ale udaje się, ja jak dotąd miałem 100% skuteczności. Czekam aż CCP doda możliwość atakowania innych statków za pomocą strip minera II :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej