Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Ellaine:
Jest prosty i urokliwy sposób na bezproblematyczną eksterminację ludzi którzy przeszkadzają w kopaniu. Kopać w low. Nie musisz się przejmować głupią mechaniką aggro żeby ostrzelać chama. Ba, nie musisz nawet kopać :)
Qwicol:
W sumie to jak kopanie, tyle że po końcach pleców. I w zasadze nie odbiega od norm kopania: wylatujesz ze stacji na pasek, siedzisz na nim, wracasz ze zdobyczą, robisz refine i sprzedajesz :P
Prosze nie robic smietnika z watkow w NoobGarden albo zaczne wnioskowac o specjalne prezenty dla zartownisi...
Aeny
Doom:
Chyba już był ale z innej strony. Czy zna ktoś mechanizm wedle którego wyznaczane są stacje do "zdalnego" przebazowania klona? Jestem skłonny zaryzykować tezę że nie chodzi tu o firmę która mnie najbardziej lubi, podobnie frakcja. Na mojej liście pojawiają się klonownie Imperialnej Akademii + 4 stacje bez klonowni za to z biurami SHCK. Najwyższy stand mam do imperialnej Marynarki i RSS...
Goomich:
Tam gdzie macie biura.
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: Doom w Kwietnia 25, 2009, 18:13:06 ---Chyba już był ale z innej strony. Czy zna ktoś mechanizm wedle którego wyznaczane są stacje do "zdalnego" przebazowania klona? Jestem skłonny zaryzykować tezę że nie chodzi tu o firmę która mnie najbardziej lubi, podobnie frakcja. Na mojej liście pojawiają się klonownie Imperialnej Akademii + 4 stacje bez klonowni za to z biurami SHCK. Najwyższy stand mam do imperialnej Marynarki i RSS...
--- Koniec cytatu ---
Na liście są stacje z clonownią, które do tej pory odwiedziłeś + wszystkie stacje z biurami Twojej (prywatnej, nie npc'owej)corporacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej