Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - statki

<< < (40/67) > >>

lolnik1:
Co można robić podczas miningu? Bo tak statek kuje tą asteroidę, a ty co wtedy możesz sobie robić? I kolejne pytanie, gdzie mogę sprzedać wydobyte skały. No i co można robić z iskami, bo widziałem tylkow  markecie statki za holenderskie ceny?

lolnik1:

--- Cytat: lolnik1 w Czerwca 07, 2010, 22:43:27 ---Co można robić podczas miningu? Bo tak statek kuje tą asteroidę, a ty co wtedy możesz sobie robić? I kolejne pytanie, gdzie mogę sprzedać wydobyte skały. No i co można robić z iskami, bo widziałem tylkow  markecie statki za holenderskie ceny? Kupiłem gamma s jak to zamontować?

--- Koniec cytatu ---

NeX:
  Czytać, oglądać TV, bardziej skupić się na pracy za którą nam w końcu płacą, a podczas kopania lodu podgłośnić dźwięk i zahipnotyzować żonę jednostajnym bzzzzz, bzzzz, bzzzz.

O ile się udało i wciąż żyjemy, to można urwać się z kumplami na piwo.

Po powrocie mielimy i opychamy wydłubane kostki w Jita, a za zarobione iski kupujemy PLEXa.
Zaoszczędzone kilkadziesiąt złotych na abonamencie trzymamy w ścisłej tajemnicy przed rodziną i powtarzamy operację "Kumple-Piwo" tak długo aż się nie wyda skąd mamy kasę.  :angel:

Dendroaspis:
Czy montując do statku 2 identyczne Civilian Shield Booster I zwiększy to 2x osiągi?

Xarthias:

--- Cytat: silvero3 w Czerwca 11, 2010, 12:42:37 ---Czy montując do statku 2 identyczne Civilian Shield Booster I zwiększy to 2x osiągi?

--- Koniec cytatu ---
Generalnie tak. I dwukrotnie zwiększy zużycie baterii :)
Nie lepiej wsadzić lepszy, ale jeden booster? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej