Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - statki

<< < (39/67) > >>

Voulture:
Tengu 1000 dps. Ta.

Doom:

--- Cytat: Templar Brave w Czerwca 06, 2010, 00:49:17 --- :2funny:
No tak, ale jak na Twój portfel to jest do tego chyba jeszcze lepszy ship - Tengu (nie wiem, nie jestem Caldarem), bo tank ma równie dobry (albo lepszy), a dps około 1000, jeśli dobrze pamiętam?

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, do tego drimiel to przy nim inwalida o kulach, a żeby go ubić trzeba co najmniej hot dropa tytanów...
Max co mi się udało wydoić z tengu to 950 dps z naprawdę z dupy zasięgiem i kosztem który mi totalnie nie lezy na czymś tak małym i kruchym :P
Mam mogę latać tengu, mam nawet jeden egzemplarz, ale jakoś comand jest tym co mi bardziej odpowiada

lolnik1:
Ej jestem na tutorialu i mam problem, bo podczas lotu coś mnei zakusiło żeby zaatakować innego gracza, który zmiótł mnie w 1 sekundę :D. Teraz jestem w jakiejś kapsuje, wróciłem do doku, jak teraz odzyskać statek? Co robić? :)

Zsur1aM:
Zmiotla Cie "policja" za atak na innym graczu w high-security systemie. Na stacji ktorej zadokowales masz nowego noob shipa w zakladce 'ships'.

Doom:
Lub jeden z twoich statków, jeśli miałeś jakieś na tej stacji
Procedura instalacji sie w nowym shipie;
- ppm na statku i opcja asembel ship
- przeciągasz go z okienka ships na główny widok gdzie jest kapsuła lub używasz ponownie ppm i dajesz tym razem opcję use this ship czy jakoś tak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej