Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Górnictwo
Kalressin:
Cos bzdurzycia, bo o ile pamietam to bs z 8 turretami kopie minimalnie mniej albo tyle samo co medium barka.
Pomijajac ze na bsie z 8 turretami cykl ci sie konczy srednio co 7,5 sekundy a cargo wiec musisz non stop przerzycac rude i do tego pilnowac namierzania asteroidow i odpalania minerow. Srednio zabawna zrecznosciowka w porownaniu do barki.
No i pomijajac ze bs z 8 turretami kosztuje 20 razy wiecej niz barka.
Frugos:
Może z posta to nie wynika ale ja się podpisuję za średnią barką rekami i nogami :)
--- Cytat: Kalressin w Kwietnia 06, 2009, 11:10:17 ---No i pomijajac ze bs z 8 turretami kosztuje 20 razy mniej niz barka.
--- Koniec cytatu ---
Mniej czy więcej? Mówimy o barkach t1
Kalressin:
Taaa czas kawe wypic. :D
Doom:
Cykl minera t2 na bs to 60 sekund, odpalam je po dwa na kamulec średnio wychodzi mi około 50 sekund na przerzucenie rudy do puchy a gdybym się zagapił rezerwa ładowni pozwala na schowanie rudy z dodatkoweggo cyklu pierwszej pary minerów więc tragedi nie ma zwarzywszy ze ryję tylko kiedy juz naprawdę nie mam innego wyjścia, albo mi się nudzi (puszkę później mam juz zwykle gotowy plan zajęci na najblizszy miech >:D )
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Kalressin w Kwietnia 06, 2009, 11:10:17 ---Cos bzdurzycia, bo o ile pamietam to bs z 8 turretami kopie minimalnie mniej albo tyle samo co medium barka.
Pomijajac ze na bsie z 8 turretami cykl ci sie konczy srednio co 7,5 sekundy a cargo wiec musisz non stop przerzycac rude i do tego pilnowac namierzania asteroidow i odpalania minerow. Srednio zabawna zrecznosciowka w porownaniu do barki.
No i pomijajac ze bs z 8 turretami kosztuje 20 razy wiecej niz barka.
--- Koniec cytatu ---
Kopie wiecej dostatecznie duzo zeby roznica byla zauwarzalna, do tego drony kopiace ktorych na srednia barke nie wstawisz bo musisz czyms sie opedzac od ratow. Przy kopaniu w hisecu gdzie stripminery maja czesto niepelne cykle rzeczywista wydajnosc jest jeszcze wieksza. Srednia barka i tak nie za bardzo da sie kopac afk bo miesci 1,5 cyklu stripminerow max. Z tego co pamietam to z implantem 3% do wydobycia battleship napelnia okolo dwie puszki na godzine.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej