Eve Online > NoobGarten

Inferejs gry

<< < (3/3)

Skeer:
Pewnie zrobiłeś przed dt wszystkie objectives. Wtedy misja sama się zdała i możesz kolejną wziąć.

Goomich:
Jakby się zdała, to by nie miał BMki.

Dylan:
mam kolejny problem, tym razem z misją od agenta...
Jak wcześniej pierwszy miałem styczność z opcią ''invention i manifacturing'' teraz w misji mam podiąć się ''copy'' blueprintu.
Tylko szacowany czas jej realizacji to ok. miesiąca..
Może jakieś wskazuwki w dziale ''sience and industry''..

Doom:
moja propozycja: kup to bpc
Jeśli nie masz skili w tym kierunku i dostępu do posa z odpowiednim wyposażeniem to zapomnij o obróbce bpo innej niż odpalanie go do produkcji jest to baaardzo długotrwały i mało opłacalny proces w takim wypadku

--- Cytuj ---Robiłem misje warpując się do miejsca docelowego ale jej tam nie dokończyłem, po res servera gdy tam chcę powrócić mam pustą przestrzeń...
--- Koniec cytatu ---
Jeśli zadanie polegało na tym żeby coś przywieźć z misji, w trakcie jej wykonywania jurnal zaczął migać,  a coś ci na około 1,5h (np DT) przerwało jej wykonanie to pisz petycję, albo odrzuć misję. Nie zrobisz już tej misji bo obiekt został usunięty z grida razem z innymi śmieciami.
Ewentualnie jest jeszcze trzecia opcja (która jest również sposobem blitz na tego typu misje) kupujesz przedmiot na markecie i wręczasz agentowi jako objective po tym jak zrobiłeś warp in i warp out z misji ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej