Eve Online > NoobGarten

Inferejs gry

(1/3) > >>

Dylan:
Gram narazie na wersji testowej i mam problem z nie czytelnością gry..
1. Wyszedłem sobie z turioala i miałem problem żeby do tego samego wrócić co trochę odrzuciło mnie od gry..
2. Na początku przejawiają mi się problemy z poruszaniem się po świecie.. Po zabraniu misji nie potrafię dotrzeć do miejsca docelowego.. Mapa jest dla mnie nie czytelna, w overview nie mam danych miejsca misji do warpu..
Znajduje je jednak w ''people and place'' gdzie nie za bardzo wiem co mogę z tym zrobić.. 

Goomich:

--- Cytat: Dylan w Grudnia 22, 2008, 11:18:19 ---Gram narazie na wersji testowej i mam problem z nie czytelnością gry..
1. Wyszedłem sobie z turioala i miałem problem żeby do tego samego wrócić co trochę odrzuciło mnie od gry..
--- Koniec cytatu ---

Na pasku na Noecomie po lewej stronie na dole?

--- Cytat: Dylan w Grudnia 22, 2008, 11:18:19 ---2. Na początku przejawiają mi się problemy z poruszaniem się po świecie.. Po zabraniu misji nie potrafię dotrzeć do miejsca docelowego.. Mapa jest dla mnie nie czytelna, w overview nie mam danych miejsca misji do warpu..
Znajduje je jednak w ''people and place'' gdzie nie za bardzo wiem co mogę z tym zrobić.. 

--- Koniec cytatu ---

Tutorial jest na Neocomie na dole.

zlloty:
W lewym, dolnym rogu powinno być okno chata (czata) - znajdź tam zakładkę 'rookie help' - pomagają ludziom dopiero zaczynającym grę (żeby nie było - miałem dokładnie takie same problemy na początku).

Jeśli wolisz po polsku, to znajdź z lewej strony w menu ikonkę "chat & maillist" (czy coś takiego), tam daj "join" i wpisz "centrala noobs". Tutaj możesz pytać po polsku.

Dylan:
ok możecie mi tylko wyjaśnić jak się poruszać w tym wszechświecie..
Bo jak biorę misje to nie potrafię dotrzeć do miejsca w niej wskazanego, a w turioalu akurat w tej kwestii dużo mi nie mówią.. Myślę że jak to opanuje to dalej już będzie z górki.
thx za info..

Greyer:

--- Cytat: Dylan w Grudnia 22, 2008, 12:56:13 ---ok możecie mi tylko wyjaśnić jak się poruszać w tym wszechświecie..
Bo jak biorę misje to nie potrafię dotrzeć do miejsca w niej wskazanego, a w turioalu akurat w tej kwestii dużo mi nie mówią.. Myślę że jak to opanuje to dalej już będzie z górki.
thx za info..

--- Koniec cytatu ---

Prawym w wolnym miejscu kosmosu, tam masz stargates, planets, asteroids, stations i też do misji jesli jesteś w systemie w którym jest misja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej