Eve Online > NoobGarten

Inferejs gry

<< < (2/3) > >>

ivil:
Nie latwiej tutorial zrobic?
Jak ja zaczynalem to pamietam ze wszystko bylo w nim wyjasnione.

Skeer:
Możliwe.

Ale ja pamiętam, że na tutorialu dostałem taki natłok informacji, że mi sporo rzeczy umknęło. Tutoriala robiłem 3h. Później wszystko musiałem jeszcze metodą prób i błędów sobie utrwalać, co i jak.

Trybiq:
Jeśli misja jeset w tym samym systemie w którym jeśteś to zawsze pojawia się pod prawym klawiszem myszy mozliwosc polecenie tam gdzie trzeba.
Jeśli natomiast misja jest w innym systemie (przeczytaj dokładnie szczegóły misji i porównaj nazwy systemu w którym jesteś z systemem gdzie trzeba wykonać misje), przeważnie nazwa systemu gdzie jest misja jest podświetlona i można go zaznaczyć PKM i dać set course czy cos takiego. Wtedy ci sie pojawi do której bramy musisz lecie aby dostać się do systemu docelowego.

robisz misje i wraca do agenta i tyle....

Voulture:
Dokladnie - dostajemy misje i teraz po przeczytaniu opisu (bo to moze byc misja kurierska):
1. ten sam system - wydokowujemy, prawym w przestrzen i na samym dole jest mozliwosc wyboru skoku na misje.
2. inny system - klikamy ta nazwe systemu prawym, wybieramy set dstination, skaczemy po bramach do odpowiedniego systemu, w nim klikamy prawym w pzrestrzen i skaczemy na misje.

Jak wrocic do systemu i do agenta? Klikajac Journal i misje mozemy tak samo zaznaczyc sobie set destination dla agenta, lub kliknac assets znalezc nasza stacje i dac set destination albo otworzyc mape (F11) wpisac nazwe systemu w wyszukiwarke kliknac prawym i set dest. Domyslnie nie ma gejtow w overview cco mysle, ze jest sporym bledem tworcow, mozna je sobie za to latwo dodac by sie nie gubic (bo te, lezaca na naszej drodze przy ustawianiu dest sa podswietlane na zolto) klikajac prawym w przestrzen, wybierajac stargates (klikajac praywym chyba) i wybierajac add to overview.

Dylan:
Robiłem misje warpując się do miejsca docelowego ale jej tam nie dokończyłem, po res servera gdy tam chcę powrócić mam pustą przestrzeń...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej