Eve Online > NoobGarten

EVE vs. EFT +KB.

<< < (3/8) > >>

gosti:
To nie sa Twoje kille, tylko kille CCP.
To nie jest Twoje konto, tylko konto CCP.

Czy jakos tak :p

myst1q:

--- Cytat: gosti w Grudnia 21, 2008, 07:50:52 ---To nie sa Twoje kille, tylko kille CCP.
To nie jest Twoje konto, tylko konto CCP.

Czy jakos tak :p

--- Koniec cytatu ---

niedokonca.

CCP reserves the right to close, temporarily or permanently, any user’s account without advance notice as we deem necessary. Furthermore, we reserve the right to delete all user accounts or inventory of characters as warranted.

We reserve the right to ban any user from the game without refund or compensation.

daje im to prawa do zablokowania/usuniecia mojego konta/postaci/przedmiotow, lecz w calej licencji nieznalazlem info o przetwarzaniu moich informacji, a tym bardziej udostepnianie ich osobom/firom trzecim.

ot co. chyba napisze do adminow na battleclinic, ze niechce sie tam widziec.

jesli sie mysle, to prosil bym o wklejenie odpowiedniej czesci licencji. jest 7 rano, a ja wstalem o 14. wczoraj.

Zaafiel:

--- Cytat: mystiq w Grudnia 21, 2008, 01:34:20 ---
teraz jestem w stanie zadac pytanie glownie o KB.
mianowicie... czy battleclinic ma prawa wyswietlac moje kills i loss. i niechodzi mi o loss i kill w czyis profilach, lecz o tworzenie mojego profilu.

--- Koniec cytatu ---

Radze raczej przejrzec co BC a nie CCP ma w regulaminie.

Tak dzialają KB, jesli zalatwi Cie dwa razy ten sam corp i umiesci info z km'ow na korporacyjnym KB, tam tez odnajdziesz swoj profil z dwoma lossami, a ze BC jest uzywany przez duza czesc graczy, twoj profil tam rowniez jest obszerny.

Wilk:

--- Cytat: mystiq w Grudnia 21, 2008, 08:13:20 ---daje im to prawa do zablokowania/usuniecia mojego konta/postaci/przedmiotow, lecz w calej licencji nieznalazlem info o przetwarzaniu moich informacji, a tym bardziej udostepnianie ich osobom/firom trzecim.

--- Koniec cytatu ---

Oni mogą zrobić co chcą. EULA jest bardziej po to, byś Ty wiedział co możesz zrobić i jak użytkować ich konto na ich serwerze.

Twoich informacji nie przetwarzają, bo przecież nikomu nie podają danych jakie wpisałeś przy zakładaniu konta ani nie dzielą się nr CC (jeśli takową posiadasz i nią płacisz). A dane postaci mogą podawać, bo to ich postać, a Ty tylko ją użytkujesz na ich warunkach.

Skeer:

--- Cytat: mystiq w Grudnia 21, 2008, 01:34:20 ---@offtopic:

przyjzalem sie killowi i widze:
Terant zadal 750damage.
 a patrze tutaj:
http://bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=20438
i widze, ze coven jest jakos takos po ich stronie.
czyzby przyjaciele covenu dbali tylko o kille, nawet te ukradzione, i sa w stanie walil do swojego, by miec KM?

[zeby mi tutaj nierobic zaraz jakis flajmow BUFU vs. COVEN].

--- Koniec cytatu ---

Być może Terant repkował i pomyliły mu się targety do nawalania. Patrząc na to, że wymiatał sentry dronami - niski dmg zadany phobosowi własnie to sugeruje.

PS jakbyś nie wiedział, to dykty i hice potrafią się znaleźć po obu stronach ze względu na popieprzony (moim zdaniem) system agrowania w bańkach  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej