Eve Online > NoobGarten
EVE vs. EFT +KB.
myst1q:
--- Cytat: Xarthias w Grudnia 20, 2008, 22:18:39 ---Killmail pokazuje rzeczywisty dmg otrzymany. Czyli (wyłączając reperki/recharge) hull+armor+shield.
EFT pokazuje efektywne HP - dolicza resisty - czyli to, ile teoretycznego (pokazywanego przez eft) dpsu dany statek wytrzyma. Stąd rozbiezność.
--- Koniec cytatu ---
czyli, jesli by sie nienaprawial, to by padl po ~10, lecz by go zabic trzeba wy lacznie zadac wicej niz ~10k damage, tak?
Xarthias:
--- Cytat: mystiq w Grudnia 20, 2008, 22:26:11 ---czyli, jesli by sie nienaprawial, to by padl po ~10, lecz by go zabic trzeba wy lacznie zadac wicej niz ~10k damage, tak?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Widocznie w trakcie walki zdołał naprawić 9k punktów, stąd ten wynik.
myst1q:
--- Cytat: Xarthias w Grudnia 20, 2008, 22:29:26 ---Tak. Widocznie w trakcie walki zdołał naprawić 9k punktów, stąd ten wynik.
--- Koniec cytatu ---
tez tez, ale roznie dobrze mogli w niego walic takze po innych resach niz najnizsze.
Squigger:
Rwał ode mnie z 5 minut, ale KB pokazuje tylko dmg po 'strawieniu' przez resy - w rzeczywistosci ten wynik jest znacznie wyższy.
Swoją drogą muszę przyznać że nawet mimo tracking disruptora na mnie tankował jak sam skurczybyk, najs.
myst1q:
@offtopic:
przyjzalem sie killowi i widze:
Terant zadal 750damage.
a patrze tutaj:
http://bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=20438
i widze, ze coven jest jakos takos po ich stronie.
czyzby przyjaciele covenu dbali tylko o kille, nawet te ukradzione, i sa w stanie walil do swojego, by miec KM?
[zeby mi tutaj nierobic zaraz jakis flajmow BUFU vs. COVEN].
@ontopic:
teraz jestem w stanie zadac pytanie glownie o KB.
mianowicie... czy battleclinic ma prawa wyswietlac moje kills i loss. i niechodzi mi o loss i kill w czyis profilach, lecz o tworzenie mojego profilu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej