Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polityka #3

<< < (8/10) > >>

Ellaine:
Bycie raz na jakis czas miazdzonym przez BoBa to nie jest kwestia pecha, to jest nieuchronny efekt bycia poza BoBem.

Yogos:

--- Cytat: Albi w Wrzesień 15, 2008, 10:47:01 ---Bycie raz na jakis czas miazdzonym przez BoBa to nie jest kwestia pecha, to jest nieuchronny efekt bycia poza BoBem.

--- Koniec cytatu ---

Musze sobie zapisać jako definicje pesymizmu.

EDIT

Wróć nie pesymizmu a fatalizmu

Pol Kent:

--- Cytat: Albi w Wrzesień 15, 2008, 10:47:01 ---Bycie raz na jakis czas miazdzonym przez BoBa to nie jest kwestia pecha, to jest nieuchronny efekt bycia poza BoBem.

--- Koniec cytatu ---

He he he... jesli powstanie księga złotych myśli EVE, to zdanie absolutnie powinno się w niej znaleźć. Serdecznie się ubawiłem  :)

Fedajkin:

--- Cytat: Hastrabull w Wrzesień 15, 2008, 10:41:58 ---Laira, nikt nie zabrania NC zaatakowac, naprawde...
--- Koniec cytatu ---
tiaaa... niestety po raz kolejny muszę się wykręcić - bo nie jestem w dowództwie, jestem tylko szeregowym siepaczem i to nie jest i raczej w najliższym czasie nie będzie moją decyzją gdzie i kiedy atakować.

Ellaine:

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 15, 2008, 10:55:27 ---Musze sobie zapisać jako definicje pesymizmu.

EDIT

Wróć nie pesymizmu a fatalizmu

--- Koniec cytatu ---

Zobaczymy co bedzie jak w BoBie bedzie tydzien zabijania wszystkich sojuszow w regionach na litery od R do W (nastapi zapewne zaraz po tygodniu zabijania wszystkich sojuszow w regionach na literki od M do P). :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej