Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polityka #3

<< < (9/10) > >>

Terion:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 14, 2008, 17:43:59 ---BTW:
masz tego pecha ze trafiasz do kolejnych sojuszów które dostają megawpierdziel od GBC... co przy genetycznej nienawiści do GBC musi być troche przykre :laugh:

--- Koniec cytatu ---
:2funny: :2funny: swietnie to brzmi od osoby bedacej w corpie ktory byl wykopywany z miejsca w inne miejsce tak dlugo az zakopal sie w okolicy poludniowego zachodu  :uglystupid2:

Ja tam nie czuje zebym mial pecha, nie bede udawal ze jestem nomadem z wyboru jak niektorzy  :2funny:.

Albi historia kolem sie toczy teraz bob biega, w koncu znow zakopie sie w delve a jego pety beda ukrywalu sie udajac asteroidy na paskach  ;D

Ellaine:
Gdyby toczyła się kołem byłoby fajnie. Ale się nie toczy.
3 lata temu BoB był najsilniejszy i miał najwięcej capitali i doświadczonych pilotów, 2 lata temu było tak samo, rok temu też tak było i teraz dalej tak jest i za rok wciąż tak będzie. Gdyby im tę flotę ktoś w którymś momencie odchudził, to by mogło się koło ewentualnie przetoczyć, ale tak to ugrzęzło i próby jego pchnięcia do przodu zakończyły się fiaskiem.

Loc0:
"A tymczasem borem, lasem ..." gooni zresetowali standy do iac (niby poszlo o stosunki iac vs kraftwerk). W miedzy czasie majty -a- rozjezdza iac w F4R2-Q. Wiesc gminna (czyli caodowa) glosi o tym, ze nowy ceo iac to wtyczka -a- i dlatego nie podjal dzialan obronnych.

Demorgorgon:
"bla blah blah ..." - naruszenie regulaminu dzialu
Powiem ci tyle, ze czas najwyzszy zajrzec do regulaminu tego dzialu i np. uzupelnic odpowiednie wpisy. Jak juz dokonasz tej sztuki zapraszam ponownie :). - Loco

Jak juz cos poprawiamy to na czerwono i z podpisem :P - V.
lul Voult kto zmodyfikowal posta widac w podpisie a o kolorze wladzy zapomnialem ;/

Zsur1aM:
IAC wypadl z gry,  juz dawno  : )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej