Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polityka #3

<< < (7/10) > >>

Terion:
Moja prywatna opinia jest taka jak byla predzej - tego typu zagrywki to 1 klasy kur***wo. W tej materi sie nic nie zmienilo. Z 2 strony nie wiem czego oczekuje publika forum, ze bede slal mail za mailem zeby dowodztwo NC nie robili tego co im zrobiono (pewnie bardzo by sie przejeli moja opinia) ? Jesli wiekszosci ludzi to pasuje to protest w jakiejkolwiek formie niestety nic nie zmieni.

Pol Kent - pokaz mi gdzie trwa w jakiejs wyimaginowanej wersji zdarzen zaprzeczajac faktom. Chyab ze za fakt uznajesz post kogos kto ma srednie pojecie o czym pisze. Zdecydowanie nie uwazam innych za polglowkow, cwiercglowkow etc (no, a juz na pewno nie wszystkich), jesli ktos wybitnie pracuje na swoja opinie i taka prezentuje to nie pozostawia wielkiego wyboru. Nie obrazam nikogo, co najwyzje odbije pileczke skierowana w moja strone, czesto wykorzystujac cytat ktory kierowany byl w moim kierunku. Jesli zatem ktos uzna to za obraze powinien sie wpierw zastanowic co sam napisal. No chyba, ze stosujemy mentanosc kalego.
Co do nadzieji na bana - niedoczekanie zebym sie nakrecil i stracil kontrole na jakims forum z powodu jakichs smiesznych postow - jestem troche ponad to, przyko mi. Jednak zawsze mozesz probowac slac pw do adminow moze ktorys sie zlituje i zbanuje niewygodna osobe. Prawda niektorych za bardzo moze bolec, wiec najwygodniej wtedy uzyc "srodkow przymusu bezposredniego".

Vic Brunner:

--- Cytat: Terion w Wrzesień 14, 2008, 11:44:22 ---[ciaaach długie]
--- Koniec cytatu ---

to się nazywa "zaklinanie rzeczywistosći"  ;D

Yogos:
Aaa a jeszcze jedno bo widze między wierszami że mi tu łatkę bob lover przypinają.

Jest jak jest i BoB wygrywa więc o tym pisze.

Jak NC zrobi jakąś dobrą akcje i przystąpi do zdecydowanego kontrataku wygrywająć starcia i bitwy z udziałem captali i zniszczy dziesiątki posów GBC nie omieszkam o tym napisać. A nawet jakąś fajną graficzką z sieci okrasze.

Fedajkin:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 14, 2008, 17:43:59 ---BTW:
masz tego pecha ze trafiasz do kolejnych sojuszów które dostają megawpierdziel od GBC... co przy genetycznej nienawiści do GBC musi być troche przykre :laugh:
--- Koniec cytatu ---
Mówisz tak, jakby NOQ skakało od ally do ally... proszę doczytaj i sprawdź w ilu ally NoQ do tej pory było.

Viki - słyszałem o tym Waszym opie i jedyne co można powiedzieć to to, że czasami rzeczywiście aż głupio jest, że jest się częścią koalicji północnej, ale... ale jak to mówi taktyka, to atakujący wybiera czas, miejsce i sposób walki. Najpierw był blob AF a niewiele potem +100 BS gang, niektórym naprawdę ciężko jest się szybko dostasować do aktualnej walki. Na swoim przykładzie mogę jedynie powiedzieć, że w tym momęcie w 0.0 nie byłbym zdolny walczyć skutecznie z gangiem AF.

BTW: też Wasz gang rozjebał tak node, że 3j z E-O przez 15W- i PNDN lecieliśmy parwie 20 minut... :D

Hastrabull:
Laira, nikt nie zabrania NC zaatakowac, naprawde...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej