Eve Online > NoobGarten
[PVP/PVE]DAMAGE
Dormio:
--- Cytat: myst1q w Września 11, 2008, 15:49:03 ---ja mowie o 0.0. co do low to nie mam zadnych pytan, bo w nim latam ;p
domim moglbym latac jakbym mial wiekszy dps z dron [z med mam 70 >_<].
--- Koniec cytatu ---
Hehe, to podciągnij skille :P
No i Dominix ma większy dps bo może używać 5x heavy, w odróżnieniu od Myrmidona.
KKRT:
Domi to genialny statek do solo npc'owania w 0.0 [nie potrzebujesz ammo], a juz w ogole jak npc'ujesz w rejonach gdzie wypadaja cap boosterki ;], poniewaz mozesz racic na fit'cie pvp i by Cie zlapac naprawde trzeba miec pecha [no chyba, ze sie zle sfittujesz]. Jednak nawet brutixem czy myrmem bezproblemowo pokerbirzysz, kwestia to przeleciec przez wlot do 0.0 :P, potem to juz tylko jakis milusi dead end i patrzysz co minute na local. Tylko, ze npc'owanie w 0.0 bez plecow oplaca sie tylko jak masz sile by zostac tam pare dni by pokerbirzyc, bo tak latanie jednego dnia na pasek i za pare h powrot to olbrzymie ryzyko, wiec 2 tygodnie pvp i tydzien kerbirki :P, no chyba, ze 3 tygodnie kerbirki, zbiorka kapitalu i zabawa w handel na alt'cie, i potem juz do konca zycia only pvp mainem ;]
Ps. Sam tak racilem hurkiem.
myst1q:
co on tak z tym mirmim. ciekawe co to wogole za pomysl, by uzywac mirmiego jako dronshipa. lepiej juz wziasc doma, bedzie sie mialo lepszy tank, wiecej dron a i na gore mozna wsadzic neuty i nosy.
Wszystko co pisze o jest wypowiedzanie na podstawie MOJEGO doswiadczenia. jesli chce sie klucic, to daj na mnie convo w grze.
Czerwony kolor zostaw jednak moderatorom ;)
ivil:
--- Cytat: myst1q w Września 11, 2008, 17:03:28 ---ciekawe co to wogole za pomysl, by uzywac mirmiego jako dronshipa.
--- Koniec cytatu ---
Co to za pomysl uzywac drake'a jako missile shipa?
Co to za pomysl uzywac hurrka jako gunboat'a?
Co to za pomysl uzywac ECM na Falconie?
Jak chcesz uzywac myrma? jako lapacza cepow? a moze do pompowania posow?
myst1q:
rozumiem, ze on ma atrybuty drone fightera ["Duze cargo"], bonusy, ale juz lepiej podskillowac BS'a [dominixa]
-wieksze dron bay
-lepszy tank [perma tank?]
-wiecej pg i cpu
wolniejszy targeting jest sprzeczny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej