Eve Online > NoobGarten
[PVP/PVE]DAMAGE
KKRT:
Dormio akurat zle piszesz, nei wiem dokladnie od jakiego minusowego standa do danej rasy policja frakcyjna w high secach strzela [nie concord! tylko jednostki navy], ale zdecydowanie cos takiego istnieje. Dla osob, ktore maja z tym problem jest skill o nazwie Dyplomacy.
Ellaine:
Sentry nie strzelają przy sec statusie. Tylko automagiczna flota z nikąd, tylko w highsecu.
myst1q:
dormio, ale mi chodzi o to, ze polece sobie megasem do null racic BS'y na paskach i zaraz ktos przyleci mnie zdjac, chocby dla zabawy. :knuppel2:
Dormio:
--- Cytat: Karantha w Września 11, 2008, 14:41:57 ---Dormio akurat zle piszesz, nei wiem dokladnie od jakiego minusowego standa do danej rasy policja frakcyjna w high secach strzela [nie concord! tylko jednostki navy], ale zdecydowanie cos takiego istnieje. Dla osob, ktore maja z tym problem jest skill o nazwie Dyplomacy.
--- Koniec cytatu ---
Flota to nie sentry ! Z resztą sam o tym napisałem:
--- Cytuj ---(oczywiście flota frakcji na bramie również Ciebie może zaatakować przy ujemnym standingu)
--- Koniec cytatu ---
Skill działa niestety tylko do pewnego poziomu.
--- Cytat: myst1q w Września 11, 2008, 15:17:17 ---dormio, ale mi chodzi o to, ze polece sobie megasem do null racic BS'y na paskach i zaraz ktos przyleci mnie zdjac, chocby dla zabawy.
--- Koniec cytatu ---
Albo null albo low... zdecyduj się.
Jeśli 0.0 to faktycznie jak polecisz sobie bez "pleców" to zbyt długiej kariery nie wróżę temu megasiowi. Jeśli zapiszesz się do jakiegoś korpa stacjonującego w 0.0 to zupełnie inna sprawa - sam jesteś winien wtopy jeśli nie uważasz na intel i na lokal.
Lowsec ma to do siebie, że nie musisz wybierać systemu przelotowego, czy systemu w którym ciągle jest dużo ludków, etc. Boisz się straty - w porządku. Z drugiej strony nikt Ci nie zabrania latać na zwykłym T1 ficie (tani jak barszcz), a na pewno będzie efektywniejszy od Myrmidona.
No i co ważniejsze - zawsze możesz latać Dominixem - też będzie lepszy, bo ma większy dronebay, bo ma więcej tarcz i pancerza, a w dodatku tank można lepszy zrobić. 8)
No, ale ja jestem maniakiem Dominixa więc się moje zdanie nie liczy. :D
myst1q:
ja mowie o 0.0. co do low to nie mam zadnych pytan, bo w nim latam ;p
domim moglbym latac jakbym mial wiekszy dps z dron [z med mam 70 >_<].
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej