Eve Online > NoobGarten

Piratem byc ?

<< < (7/11) > >>

SOT:

piraci są przede wszystkim znani z używania modułów które zagłuszają np.warp ,wysysają energię niezbędną do
warpu czy nawet stosują jakieś tunele w których więzią statki.
NIECH ktoś będzie tak miły solidny i dobry i je opiszę i da kilka przykładów SKUTECZNYCH ochrony przed tymi modułami

ivil:
Ja nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie nie moga po prostu sobie pograc w te gre, przejrzec jakie sa dostepne moduly, przeczytac opisy i atrybuty poszczegolnych modow, imho to daje o wiele wieksza staysfakcje z kazdej osiagnietej rzeczy. No ale ja jestem noobem :P

Straszny:

--- Cytat: SOT w Sierpnia 16, 2008, 22:01:34 ---NIECH ktoś będzie tak miły solidny i dobry i je opiszę i da kilka przykładów SKUTECZNYCH ochrony przed tymi modułami

--- Koniec cytatu ---

ja ci opisze:
1. koncentracja w czasie gry
2. znajomość gry
3. opanowanie w czasie walki

TYLE. Wystarcza całkowicie. Jeśli sam sie nie nauczysz wyszukiwać informacji o modułach, używać ich, nikt tu ci na forum nie pomoze tak jak myslisz, ta gra nie prowadzi za ręke, a jak ktoś tego nie rozumie - boleśnie go to ukara w samej grze ;) . Nie zalewaj forum pytaniami na ktore odpowiedzi mozesz bardzo prosto znaleść bo ludzie wogole przestaną Ci odpowiadać.

pticu:

--- Cytat: SOT w Sierpnia 16, 2008, 22:01:34 ---piraci są przede wszystkim znani z używania modułów które zagłuszają np.warp ,wysysają energię niezbędną do
warpu czy nawet stosują jakieś tunele w których więzią statki.
NIECH ktoś będzie tak miły solidny i dobry i je opiszę i da kilka przykładów SKUTECZNYCH ochrony przed tymi modułami

--- Koniec cytatu ---

najskuteczniejszym sposobem jest siedzenie w stacji

Goomich:

--- Cytat: Scaryman w Sierpnia 17, 2008, 10:18:50 --- Nie zalewaj forum pytaniami na ktore odpowiedzi mozesz bardzo prosto znaleść bo ludzie wogole przestaną Ci odpowiadać.

--- Koniec cytatu ---

Problemem nie jest zalewanie, tylko nieczytanie odpowiedzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej