Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
gosti:
--- Cytat: Venzon 2003 w Października 23, 2008, 14:46:13 ---lol czlowieku chyba cie tam nie bylo bo nie wiesz o czym piszesz :uglystupid2:
gdy NC wskoczylo capsami do e-0 to GBC w tym czasie mialo wiekszosc swojej floty capitali zadokowanej w Obe,
w e-o byly w posach jakies pojedyncze capitale
gdy wskoczylismy capsami z Obe do e-0, zeby sie w koncu postrzelac to NC sie przestraszylo i zaczelo wyskakiwac, w tym samym czasie konwencjonalna flota NC wyleciala do 15w
sukces jak cholera, GBC bylo gotowe na wtopienie calej floty capitali - niestety NC nie :D
--- Koniec cytatu ---
Ano nie bylo mnie, stat moje posty w tonacji przypuszczajacej.
Bylo o wskoczeniu capsow BoBa napisac w pierwszym poscie, to by calej sprawy nie bylo ::)
Straszny:
caly flame można krótko streścić - capsy NC wskoczyły ale dowiedziały sie ze BOB przylatuje - więc capsy NC wyskoczyły. koniec filma.
Hastrabull:
Gosti,
Ja tez mam podobne watpliwosci co Panowie powyzej.
Dlaczego NC wrzucilo 100 capsow do systemu? Co to mialo byc? Pokaz sily? Srednio wam sie to udalo bo nikt sie nie przestraszyl, wiecej, rzucil sie na NC :)
A teraz powazniej. pewne informacje mozna uzyskac tutaj: http://www.scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?t=20659&start=15&sid=cf2cd5bb7ad809fec7260a9fd4adde9c
Wynika z nich, ze:
- NC wskoczylo ale za bardzo nie moglo sie zdecydowac co zrobic. FC najprawdopodobniej zbyt trzasl portkami, ze trafi mu sie hotdrop, zeby wskoczyc na jakiegos posa i wrzucic dready w siege'a.
- Kiedy GBC szykowalo cap flote (slynny juz cytat Molle'a "alright caps ready to die") NC opuscilo system. Najwidoczniej szpieg na ts'ie dal wam znac, ze GBC szykuje sie na wskok, wiec FC spanikowal i kazal wycofac sie flocie.
Venzon 2003:
cytat byl inny: "alright caps - are you ready to die?"
wtedy NC spierdolilo
Goomich:
Podobno zwiali 30 sekund później:
--- Cytuj ---That was quite funny. Normal TS discipline dissapeared for a brief 5 seconds as Molle was answered by a bunch of whoops, hollas, cheers hi-fives etc.
About 30 seconds later the NC left and we were left a little stunned.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej