Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (102/133) > >>

Sotharr:
Prawda jest taka, że skopali nam ogólnie dupę, zwłaszcza między pierwszym a drugim padem węzła, kiedy flota była w rozsypce i pojedyncze statki warpowały na bramę do m-o, żeby podjąć walkę. Niczego nie osiągnęli, bo czekali tak długo, aż stracili przewagę taktyczną i liczebną.
Nie wiem, kto był FC GBC na początku walki, ale wg mnie dał się niestety podejść NC. Na wieść o 50-osobowej flocie TCF w Taisy przeniósł całą flotę do m-o, zamiast wycofać wsparcie z m-o do e-o i czekać. Zwłaszcza, gdy okazało się, że piloci TCF siedzą w stacji. W tym czasie NC spokojnie wrzuciło siły do e-o (nie wiem czy przez brame z 15w czy przez jump bridge), a my musieliśmy wskakiwać na złamanie karku z m-o. NC, łącznie z kapitalami, było już rozstawione wokół bramy po drugiej stronie. Nie wspominając o tym, że po wskoczeniu, przez jakieś 10 minut do pierwszego pada, nie mogłem niczego nawet namierzyć z powodu laga.
Na początku bitwy mieliśmy jakieś 180 osób we flocie + 30 poza nią w e-o, local wynosił około 540.

amra:
Ja tylko nie wiem dlaczego Gosti tam bardzo broni NC. Przecierz IRON juz wypadl z wojny i zakopal sie gdzies w glebokim deadspeace  ;D. Nie widze od ponad miesiaca IRONU, a w tribute chyba nigdy sie nie pojawili.

Terion:
Zrobic skladke na oklulary i optyka ?

Nie wiem czemu bufony tak bardzo bronia BoBa w koncu ich udzial to wystawienie kilku cepow i latanie 30 j od centrum walki (no chyba ze mozna sie zalapac na darmowe kille). Grunt zeby propaganda dzialala : skopali nam dupe ale nie postawili posa w RF - odtrabic sukces. Niepodjecie walki ze strony NC - lameriada, posrany FC etc. Niepodjecie walki przez BoBa - geniusz przewidywania, blyskotluwa taktyka, profesjonalizm szpiegow itd.

Jak sie czyta niektorych to ziemniaki stadami z piwnicy uciekaja, no ale w koncu nie pierwszy i nie ostatni raz.

Loc0:
Polecam hamowanie od tego momentu bo znowu bede kasowal posty  8) Ze strony NC nikt sytuacji nie opisal wiec zaczely sie domysly - Terion jesli masz cos do napisania (poza prowokowaniem flejma) to napisz, jesli nie stfu.
ps. Musze Wam powiedziec, ze dzieki zbiorowej nieumiejetnosci czytania ze zrozumieniem w postach ponizej nauczylem sie nieco nawigowac na forum (przenosiny watkow/ scalanie itp) i jestem z tego niezwykle dumny gdyz darmowo sie doksztalcam  :D jednak prosze wszystkich tak chetnie wspierajacych ma edukacje w zakresie zarzadzania forum o postowanie treningowego smiecia w adekwatnym watku: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=5599.0
Z gory dziekuje za zrozumienie.
Wasz kofany mod  >:D

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Loc0 w Października 23, 2008, 18:52:56 ---Polecam hamowanie od tego momentu bo znowu bede kasowal posty  8)

--- Koniec cytatu ---

Ejże, a dlaczego mój post wylądował we flamie? Wypraszam sobie!

Bo to nie topic o tym kto uprawia propagande (co zreszta obie strony zarzucily sobie w postach powyzej). Poza tym, na dobra sprawe po prostu powtorzyles swojego wczesniejszego posta (nie jest skasowany) i posta Venzona rowniez choc nie doslownie.
Loc0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej