Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Kalressin:
No bo wpadli capsami i nic nie zrobili.... Zaprzeczysz? Moze trzeba bylo te posy w ktorych pochowaly sie capsy GBC czy ja wiem... ostrzelac? Tyle ze wtedy mogly by wyjsc. :P
Gdzie tu propaganda?
gosti:
--- Cytat: Kalressin w Października 23, 2008, 14:21:54 ---No bo wpadli capsami i nic nie zrobili.... Zaprzeczysz?
--- Koniec cytatu ---
Nie zaprzecze.
Ale teraz mam podobnie agresywne >:D pytanko: NC wpadlo capsami, ale BoB podkulil ogon i swoje pochowal. Zaprzeczysz? :)
--- Cytat: Kalressin w Października 23, 2008, 14:21:54 ---Gdzie tu propaganda?
--- Koniec cytatu ---
Wtopili w tej walce wiecej szipow, ale uwazaja ze NC fail. Tutaj? :)
Kalressin:
Moze ten gate nie byl az taki wazny...... :D
Trzeci raz ci przypomnie ze NC nie atakowalo nic tylko stalo przy gacie. Moze GBC czekalo z swoja akcja na to az warpniecie na jakiegos posa? (moje wlasne przypuszczenie nie oparte na niczym, nie bylo mnie tam), bo chyba mogli sie spodziewac ze sprowadziliscie 100 capsow w jakims innym celu poza postaniem na bramie i jump outem.
Co do wszystko mowiacege K/D ratio to ci przypomne ze GBC walczylo suportem na carriery + support.
Venzon 2003:
--- Cytat: gosti w Października 23, 2008, 14:17:56 ---Vic Bruner - podalem KB dwoch najbardziej licznych sojuszy z obydwu stron w tej walce. Sadze, ze proporcje beda mniej wiecej zachowane.
Nie wiem co bylo celem wjazdu 100 capsow. Byc moze celem bylo zestrzelenie capsow GBC, ktore sie niestety pochowaly po posach? Nie wiem.
W kazdym razie podoba mi sie propaganda BoBa. GBC wtopilo 2x wiecej szipow i pochowalo swoje capsy w poplochu (bo gdzie niby byly?), ale co tam, trzeba piac ze NC fail, bo wpadl capsami i nic nie zrobil.
--- Koniec cytatu ---
lol czlowieku chyba cie tam nie bylo bo nie wiesz o czym piszesz :uglystupid2:
gdy NC wskoczylo capsami do e-0 to GBC w tym czasie mialo wiekszosc swojej floty capitali zadokowanej w Obe,
w e-o byly w posach jakies pojedyncze capitale
gdy wskoczylismy capsami z Obe do e-0, zeby sie w koncu postrzelac to NC sie przestraszylo i zaczelo wyskakiwac, w tym samym czasie konwencjonalna flota NC wyleciala do 15w
sukces jak cholera, GBC bylo gotowe na wtopienie calej floty capitali - niestety NC nie :D
gosti:
--- Cytat: Kalressin w Października 23, 2008, 14:41:42 ---Co do wszystko mowiacege K/D ratio to ci przypomne ze GBC walczylo suportem na carriery + support.
--- Koniec cytatu ---
Wiem o tym, jednak myslalem, ze jako ally BoBa w wiekszym stopniu docenisz K/D ratio :P
Zmieniajac temat
--- Cytat: Venzon 2003 w Października 23, 2008, 01:17:38 ---
generalnie ccp sie spisalo - po dwoch padach noda serwer byl na tyle stabilny ze nie bylo praktycznie laga przy 500+ osobach na lokalu - opoznienie na modulach okolo 1s
--- Koniec cytatu ---
Brzmi tak kuszaco, ze normalnie po weekendzie sie clonejumpne do Tribute :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej