Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Kim jest MAX

<< < (6/15) > >>

Ronin:
Podam kilka faktow, bo potem bedize masa plotek... a zorietowani juz wiedza wiec to nie zadna tajemnica... MAX ruszyl dzis z pr- wylecialo 450 capitali + 550+ supportu(bsy+mniejsze gowna). Dokad to juz sami rozgryzcie :) btw yogos lazar albo inna glowa gbt dajcie znac ingame czy nie daloby sie odkupic od was biora sami wiecie gdzie :P

sneer:
uwielbiacie laaaaaaaagi ?

CoeathalVega:
z ostatich wiesci : capsy w liczbie okolo 400-450 (nie jestem pewien tej liczby do konca) dotarly na miejsce do bazy wypadowej. podczas sesji zdjeciowej w lowsec udalo nam sie ustrzelic Bllboard :) ale natychmiast sie zrespawnowal. Z innych ciekawostek, uruchomienie ECM burst w grupie 300 capsow w lowsec powoduje natychmiastowy spadek SS z 4.0 do -1.

lagi przy zmianach systemow byly gigantyczne, czego mozna bylo sie spodziewac. Cala flota musiala poruszac sie w 5 grupach dla zlagodzenia sytuacji :P

Regularna flota (niewielka jej czesc) dotarla do VFK-IV i okolo 15-20 bsow padlo od DD. IRON stracil okolo 15 bsow i rowniez straty supportu po obu stronach.

Ja zasnalem po drodze  w empire wiec ominela mnie ta przygoda ;)

Wiecej rewelacji na caod. ;)

Vic Brunner:
Vega - został stworzony osobny wątek na ten temat "Bobiki na północy" - tam wrzuć ten raporcik.

Terion:
Zieeef kurcze ja rozumiem propaganda, rozumiem samouwielbienie, klapki na oczach ale kurna nowa matematyka ?

Nie wiem jak tam wam wyszlo dzieki bobmatyce 15 bs, mi wylazi tyci tyci wiecej :

http://www.iron-alliance.com/kb/engagement_analysis.php?k_id=74420

Czekamy na kolejne rzetelne podumowania starc i walk.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej