Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Kim jest MAX

<< < (5/15) > >>

marcoos:

--- Cytat: CoeathalVega w Lipiec 09, 2008, 10:00:05 ---
lol.

naprawde nie masz pojecia o czym bredzisz.

jak wiekszosc ludzi tw tym watku.

--- Koniec cytatu ---

A gdzie konkretnie bredzi? o pedalskim kapeluszu, korporacjach bobkowych czy o czymś innym?
No i podziel się swoją wiedzą - żebyśmy nie błądzili  :coolsmiley:

Sotharr:

--- Cytat: marcoos w Lipiec 09, 2008, 12:53:45 ---No i podziel się swoją wiedzą - żebyśmy nie błądzili  :coolsmiley:

--- Koniec cytatu ---

Nie może, CCP zobowiązało go do zachowania ścisłej tajemnicy.  ;D
Typowy PR spin w wykonaniu BoBa, wielokrotnie już stosowany: „Wiemy wiecej niż wy, dlatego my mamy rację, a wy się mylicie. Oczywiście niczego nie możemy wyjawić”.  >:D

CoeathalVega:
blah blah blah.

Glownych korporacji w bobie jest 6, RKK, BNC, BNC.E, EVOL, DICE + FINFL - reszta, to jak latwo zauwazyc klikajac na info - kiluosobowe |twory" do innych celow.

Kapelusz? kwestia gustu, masz pedalski avatar jak dla mnie.

Sojusze z SE i coven mialy miejsce kilkukrotnie, w tzw. dazeniu do wspolnego celu - czy to zgankowania jakichs capsow MASS/RA, czy innych. Zadnych stalych NAPow w tym kierunku nie ma, my to wiemy, coven to wie, se to wie. Reszta sobie gdyba.

Na temat MAX nie bede sie wypowiadal, bo po prostu a). nie wiem dokladnie b). nawet jakbym wiedzial, nie jestem upowazniony. Jedyne co wiem, to to, ze bob nie ma zamiaru bawic sie w kontrole mega przestrzeni i stawiania bilionow posow. To juz wszystko bylo.

PR spin? Byc moze, ale w wiekszosci przypadkow po prostu SEKRIT!

Paul Shakur:
To może i ja coś napiszę, ale bardziej praktycznego :D

Co do całej ideologii Maxa nie będę się wypowiadał, ale z tego co widzę i czytam na korpowym/aliansowym, kumple nie mogą dolecieć do miejsca zbiórki i mają lagi 10j przed, bo tam gdzie GBC się spotyka jest ponad 300+ osobowa kampa już zebranych ludzi z GBC w różnych statkach. Dla capsów jest osobna flota z tego co się dowiedziałem, więc też musi ich być sporo :uglystupid2:

Szkoda, że rano do roboty i nie mogę uczestniczyć w niszczeniu jakiegoś noda :knuppel2:

Have fun dla tych co tam będą O0

Diabl0:
Taaa... MAX damage = max node damage :D

Jak narazie sam "wyskok" z nol zajął ~25 minut od kliknięcia w jump (7 minut od klikniecia do pojawienia sie "jumping", 8 minut do znikniecia napisu, kolejne 9-10 minut na wczytanie sie kolejnego systemu, 4 minuty temu kliknelem "align", jeszcze czekam na reakcje :D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej