Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Kim jest MAX
Vic Brunner:
o Terion mój idol :] i od razu jakie nerwy :]
BoB stracił ok 15-20 BSów, nie dziwię się chłopakowi, że mu się nie chce przeglądać KB całego GBC - miałby pełny przegląd strat, a tak pisze o tym co stracili oni ;]
Straszny:
i tak wszyscy wiemy jak sie ta walka skończy za parenaście dni :D , parafrazując piłkarskie przysłowie - "wszyscy grają, BOB wygrywa"
mi sie MAX podoba, nowe regiony do rajdów i strzelania, więcej celów, no i najfajniejsze po wardecku RA - bede mógł dodatkowo polować po całym empire :). Lovely.
może i IRON sie zdecyduje na wardecka? Ttrzymam kciuki za Waszą dyrekcje Terion...
CoeathalVega:
terion, po co sie stresujesz lol... nie nie spojrzalem na kb gbc...
jeszcze jakies epitety poetyckie pls?
Terion:
Napisz na forum a bufony sie odezwa ;] MIalem tu dopisac drobna zlosliwosc ale co tam niech bedzie dzien dobroci dla bufu.
Vic 5 zl i dostaniesz autograf ;) Jesli ktos sie fatyguje i pisze jakies podsumowanie to warto by poswiecil te 3 min i sprawdzil jednak w miare calosciowy bilans. Jako ze strona przeciwna to 1 ally dosc latwo idzie to sparwdzic. Tu dochodzimy do sedna - lenistwo czy propaganda. Jedno czy drugie to podstawowy brak rzetelnosci, ktorymi powinny sie cechowac jakiekolwiek raporty.
Taaak normalnie stres od rana ;f, cisnienie mi sie dzwiglo musialem najpierw lyknac 2 sety pozniej tabletki na uspokojenie ... swoja droga ciekawe ze piszecie o jakichs nerwach - oceniaci innych po sobie ?
CoeathalVega - hm jak ladnie poprosisz moze nawet wierszyk uloze ;)
Straszny:
ale zaden flame ani KB nie zmieni nadchodzących dni i losu wszystkich stacji i POSów w okolicy, więc nie bardzo wiem po co wogole ktoś miałby się denerwować? :)
(a z wardecka pewnie nici... ;) )
btw
nie znam na tym forum bardziej nerwowj osoby od Ciebie Terion - te ilosci niezbyt mądrych i nerwowych postów o pisanych o Vae.. to raczej wszyscy pamiętają
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej