Eve Online > NoobGarten
Kontenery - jak??
Ezachiel:
1. Kupujesz kontener :
http://wiki.eveonline.com/wiki/Giant_Secure_Container
2. Robisz na nim asembly
3. Set password
4. pakujesz go do cargo
5. lecisz do paska
6. robisz launch for self, i potem anchor.
Anchor zadziała tylko jeśli system SL jest 0.0 - 0.7, oraz jesli w odległości 5 000 m nie ma innego obiektu, np innego kontenerka lub skałki.
Poprawiłem.
Goomich:
--- Cytat: Edmund w Marca 17, 2009, 01:08:31 ---1. Kupujesz kontener :
http://wiki.eveonline.com/wiki/Giant_Secure_Container
2. Robisz na nim asembly
3. Set password
4. pakujesz go do cargo
5. lecisz do paska
--- Koniec cytatu ---
Dotąd dobrze.
--- Cytat: Edmund w Marca 17, 2009, 01:08:31 ---6. robisz anchor for self, i sprawdzasz np altem password.
Password jest wazny chyba tylko w SL 0.8-0.0, powyzej 0.8 nie mozna blokowac passem, ale mozna robic anchor for self.
--- Koniec cytatu ---
A tu już nie.
Nie ma czegoś takiego anchor for self. Jest
"Jettison" - wyrzuca rzecz z cargo w dowolnym miejscu. Można to robić raz na trzy minuty.
"Launch for self" - Wyrzuca rzeczy, które można zaanchorować. Nie pozwala wyrzucić jeśli w promieniu 5km coś jest (inna puszka, wrak (szybciej rozwaliłem raty, niż te wraki o7), asteroidy, POS, stacja, itp.). Ponieważ nie można anchorować jeśli te obiekty są bliżej niż 5k, więc tak powinno się zrzucać puszki.
"Launch for corp" - Podobnie jak launch for self, ale tym razem rzecz należy do korporacji. Trzeba mieć odpowiednie role.Ii oczywiście każdy z korporacji (z odpowiednimi rolami może to sobie odkotwiczyć.. Tak wyrzuca się POSy i stacje.
Anchorować można w systemach o security status od 0.7 w dół:
--- Cytuj ---Notify In compliance with the CONCORD 'clean spacelanes' resolution, anchoring software upgrades forbid anchoring in solarsystems with 0.8 security level or higher. This solar system has the security level of 1.0, so anchoring is not possible.
--- Koniec cytatu ---
bartoon, jeśli ktoś ci wyciągnął coś z Gianta, to nie miałeś wpisanego hasła.
bartoon:
ale jak ja mu chce wrzucic cos do jetisona to jak ma to zrobic ? Pisze mi ze rto nie moj jetison chociarz pare sekund wczesniej byl moim
Jak mam sprawdzic to haslo altem ?
Xarthias:
Zrobił swojego i przerzucił do niego to co było w Twoim, licząc że nie zauważysz i będzie mógł Cię zaatakować.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: bartoon w Marca 17, 2009, 09:54:09 ---Pisze mi ze rto nie moj jetison chociarz pare sekund wczesniej byl moim
--- Koniec cytatu ---
A czy aby na overview ten kontener nie "zmienil" koloru na zolty? :P (czyli, ze twoj kontener zostal zniszczony przez goscia i on postawil swoj
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej