Eve Online > NoobGarten

Kontenery - jak??

<< < (6/8) > >>

kavar_:
Security Status nie ma wplywu, na czas istnienia puchy.
Poza tym, niewazne czy stworzysz puche o 14:56, czy tez o 15:06.
Podpisana, zawsze i wszedzie, ok 2 godzin wisiec bedzie.
Moze pare minut mniej, moze pare wiecej.
Sprawdz w praktyce.

Kombat:
Gdzieś czytałem (aczkolwiek sam tego nie sprawdzałem) że kontener wisi max godzine z tym że cykl sprawdzania 'życia' puszki jest w minucie o której wstał server co godzina, czyli jeśli serv wstał :51 a puszke się wyrzuci :52 to w następnym cyklu (:51) pucha będzie jeszcze mniej niż godzine więc nie zostanie usunięta a przy następnym zostanie, po 1:58. Natomiast gdyby tą samą puszke wyrzucić w :50 minucie będzie wisieć tylko 1:01. Ale to jest niepotwierdzone zasłyszane info ;)

bartoon:
Kopie velda ... Podlatuje Koles wrzuca mi cos  hmm i co dalej ?
Jak on wsadzil cos do mojego jetisona ? Ja chce cos wsadzic i mi pisze ze to jego kontener??

Kupuje kontenrer Wpisuje kod ... Kopie dalej .Podlatuje koles ...

Zabiera mi wszystko z kontenera .Jak on to robi ???
Jak mozna wsadzic cos do kontenera albo wyjac cos jak ci ktos przejaj kontener ???

EverSin:

--- Cytat: bartoon w Marca 16, 2009, 19:23:42 ---Kopie velda ... Podlatuje Koles wrzuca mi cos  hmm i co dalej ?
Jak on wsadzil cos do mojego jetisona ? Ja chce cos wsadzic i mi pisze ze to jego kontener??

Kupuje kontenrer Wpisuje kod ... Kopie dalej .Podlatuje koles ...

Zabiera mi wszystko z kontenera .Jak on to robi ???
Jak mozna wsadzic cos do kontenera albo wyjac cos jak ci ktos przejaj kontener ???

--- Koniec cytatu ---

heh jak kupisz kontener i wpiszesz hasło to niestety samo wywalenie go w kosmos nic nie da... musisz go jeszcze "zaanchorować" :)

bartoon:

--- Cytat: Himura Kenshin w Marca 16, 2009, 21:06:42 ---heh jak kupisz kontener i wpiszesz hasło to niestety samo wywalenie go w kosmos nic nie da... musisz go jeszcze "zaanchorować" :)

--- Koniec cytatu ---
O ile wiem to mozna to robis w Levelu od 00 do 0.5 .
Ale nie o to pytalem facet nie gwzdna mi kontenera tylko towar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej