Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
NOQ i VV: News
Terion:
Laira ja sie dzis k... nudze w robocie, czekajac na weryfikacje czegos :D No i musze dozbierac postow zeby moc sie dostac do flejma :2funny:. Zreszta sami mi dostarczaja material :'(
Ellaine:
Therio postępuje wielce strategicznie nabijając posty potrzebne do pisania w dziale flame. Robi to w takim tempie, że akurat na styk powinien się tam załapać wtedy, kiedy będzie tego potrzebował :)
A log jest nie na temat, też się spodziewałem jakichś gorących kawałków z jakimś dyrektorem NoQ, część z nich pamiętam z czasów Huzzah, mógłbym się pożalić nad upadkiem ideałów.
Vic Brunner:
tez jestem zawiedziony :]
z dupy takie teksty sa za przeproszeniem :] takich tekstow to ja czytam codzien dwa tuziny :D
nawet nie moge w tym temacie kpic juz z Teriona, dzieki Venz ;/
;D
Loc0:
Ehh jakas ta dyskusja niepowazna przeciez Venzon napisal, ze "doszly mnie sluchy" a nie "bylem swiadkiem/ uczesticzylem w rozmowy/ie". Logow jesli jakies byly wklejonych nie bedzie bo bufiaki nie sa glupie i zaufania boba szarpac nie beda (jesli dostaja logi z powaznych rozmow diplo to na pewno nie po to by spamowac nimi centrale ;p). Eot imho :uglystupid2:
Terion:
Idac tym tokiem moge obrazac kazdego rzucac ploty i nic nie musze udowadniac "bo nie jestem glupi i zaufania XYZ szarpac nie bede (jesli dostaje logi z powaznych rozmow to na pewno nie po to by spamowac nimi centrale ;p).
Inaczej mowiac gowno maja nie logi i sa bajkopisarzami przez duze B.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej