Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
NOQ i VV: News
Venzon 2003:
to nie sa plotki tylko luzne informacje, ktore wyplynely podczas rozmowy
napisalem o tym, zeby poinformowac ludzi w VV, ktorzy moga byc nieswiadomi pewnych dzialan...
mozliwe, ze pan dyplomata boba nie rozroznia korpow w VV... jest tez taka mozliwosc :)
--- Cytuj ---[21 Apr 08 16:04] * pan_x * watch out the vae victus blobbing faggots r around
[21 Apr 08 16:04] * pan_x * just got my raven
[21 Apr 08 16:05] * pan_y * two of their corps were asking around for GBC allys to join ;)
[21 Apr 08 16:06] * pan_x * got a pilgrim to like 5% structure as i popped =(
[21 Apr 08 16:15] * pan_z * yeah dan was gonna engage till i scouted the rest of there gang :s
[21 Apr 08 16:15] * pan_z * good news is my 2 ships got away :P
[21 Apr 08 16:21] * Venzon * did VV no. quarter ask to join gbc?
[21 Apr 08 16:22] * JN * yes
[21 Apr 08 16:22] * JN * i refused because they are a bunch of carebears
[21 Apr 08 16:22] * JN * all they do is camp 3-f and think that they are a big picture in the war
[21 Apr 08 16:23] * JN * they are blue with GS Etc
[21 Apr 08 16:23] * JN * etc
--- Koniec cytatu ---
Terion:
Wiesz spodziewalem sie logu rozmowy dir NoQ z przedstawicielem GBC/BoB, a nie rozmowy o rozmowie, gdyz to nadal nic nie udowadnia .... (tak wiem beton). Moge wkleic stado tego typu logow w ktorych ktos bedzie mowil ze ktos cos powiedzial. Czy uwazasz to za 100% dowod iz jakas syt miala miejsce ?
Co do reszty zawartosci - nie wiedzialem ze ratujecie w 3-f, w koncu NoQ nie rusza sie poza ten system jak wynika z rozmowy ;f
Hastrabull:
Terion,
wiem ze wlaczyl ci sie forum warrior mode, ale prosze opamietaj sie, nie wypuszczaj coraz to nowych zaczepek, prosze.
Terion:
Nic mi sie nie wlaczylo. Jedynie komentuje to co czytam :
Z owego krtokiego fragmentu dowiadujemy sie ze zostal spospowany raven pana X i ostrzega innych przed blizej nei zidentyfikowanym VV, chwile pozniej dowiadujemy sie ze NoQ (takze VV) to banda carebearow nie robiaca nic poza kampieniem 3-f.
Wniosek nasuwa sie sam - albo ratujecie w 3-f, gdzie giniecie od krwiozerczych carebearow, wzglednie VV robi cos wiecej niz kampi 3-f. Tym samym pan JN zaczyna sie platac i jego wiarygodnosc spada. Skoro VV pokazuje sie poza 3-f (wbrew twierdzeniom pana JN) yo moze to jednak nie NoQ prowadzilo rozmowy, moze nawet nie VV.
Wyjasnic to moga logi z rozmowy pana JN z dir NoQ, na ktore z niecierpliwoscia czekam.
Wybacz zatem betonowi, ktory w ramach konsekwentnej prezentacji faktow dazy do poznania prawdy.
Fedajkin:
--- Cytuj ---[21 Apr 08 16:04] * pan_x * watch out the vae victus blobbing faggots r around
[21 Apr 08 16:04] * pan_x * just got my raven
[21 Apr 08 16:05] * pan_y * two of their corps were asking around for GBC allys to join Wink
[21 Apr 08 16:06] * pan_x * got a pilgrim to like 5% structure as i popped =(
--- Koniec cytatu ---
Stawiam piwo, że wiem kto to był ten w piligrimie a skoro wiem kto był w piligrimie to wiem też kogo ubił... :2funny:
Nie skomentuje loga, bo nie ma co komentować na pytanie czy mleko jest białe każdy odpowie: tak jest... ale jakiego koloru w rzeczywistości jest mleko, to nikt się nie zastanawia... ale co do tej wypowiedzi:
--- Cytat: Venzon 2003 w Kwiecień 22, 2008, 15:35:18 ---mozliwe, ze pan dyplomata boba nie rozroznia korpow w VV... jest tez taka mozliwosc :)
--- Koniec cytatu ---
zgadzam się w 100% :)
Terion - opamiętaj się... :nie: to nie dział flej, tylko dyskusji więc zmień podejście... warto się denerwować? ja :smitten: ploty...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej