Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
NOQ i VV: News
Fedajkin:
Yogos - bardzo dobre spekulacje, które po części są trafne... jednak nie powię która z nich... na pewno skasuj opcję napa z BOBem.
FAKTY: TIRE, które było członkiem VV prowadziło rozmowy z BOBem i owszem, i możliwe, że to oni proponowali przystąpienie do BOBowskiej koalicji na co nie zgodziło się dyrektorstwo NOQ, NOQ-A i SOD. TIRE odeszło z VV i przeszło na stronę BOB.
A teraz prosiłbym o jedno, Terion nie pisz nic więcej bo koledzy jak widać wiedzą lepiej co dzieje się w VV i szkoda cokolwiek więcej tłumaczyć...
Voulture:
Reszta Centrali zas bardzo chetnie posluchalaby obu stron.
Osobiscie to bardzo polski sklad w noq szanuje (nawet beczkosa i jego pastylki ;p ) i preferuje jednak obiektywizm na Centrali. Nie wspominajac juz, ze to okazja dla was, by napisac cos wiecej o sobie, zdementowac jakies plotki, slowem zadbanie odrobine o wasz PR. No ale jak kto woli...
Terion:
Odpowiem krotko :
Macie dowody, przedstawcie je. Kazdy moze napisac byle peirdole dajmy na to ze Vic lubi mlodych chlopcow (przyklad nie obraza) lecz nie przedstawie na to dowodow alebowiem nie chce zaczyna flamu (wtf ? wlasnie dowodami ucinacie glowe sprawie bo rzeczy staja sie oczywiste). Flam sie rozkreca przez rzucenie plotki/wymyslnej teori.
Faktycznie moj blad dorzucilem Yogosa do gromadku bufu, choc zwrocilem uwage na wyzszy poziom wypowiedzi, no i jakies merytoryczne uwagi.
Co do najblizszej przyszlosci - jaka bedzie to sie okaze, kilka planow awaryjnych jest. Jednak chyba nikt nie oczekuje, ze zostana one zawczasu przedstawione ogolowi. Tu akurat pierwszy krok nie nalezy do nas, my sie bedziemy dostosowywac do sytuacji.
Co do mojego obrazania - dostosowuje sie do poziomu postow, nie moja wina ze taki poziom wybieracie. Reszty nawet nie chce mi sie komentowac, rownie dobrze moglbym dyskutowac z zasilaczem.
Vic Brunner:
Terion spojrz na pierwszy post Venzona i Twoja odpowiedz :] tak wyglada Twoje "dostosowanie sie do poziomu dyskusji": Venz rzuca plote, Ty zas go obrazasz od razu :]
no mam nadzieje, ze nasze dowodztwo zechce dowody wkleic.. aczkolwiek nie wiem czy nie narazi to "przedstawiciela VV" na pietnowanie w VV... (moze wykropkowac nicka?), chociaz z drugiej strony czego nie wkeiliby to i tak moze to zostac uznane za prowokacje zlosliwych BUFiakow, szczegolnie dla tzw. "betonu partyjnego:. :D
no panowie szefostwo... dajcie jakas probke ;]
Terion:
Vic pisalem predzej - Venzon zasugerowal, ze NoQ (a w tym ja) chce do GBC, ja to traktuje jako obraze. Bez jakiegos dowodu jest to plotka. Uwierz, ze z niecierpliwoscia bede czekal na chocby kawalki logow (choc rezczy wyrwane z kontekstu moga miec zupelnie inne znaczenie niz cala wypowiedz).
Czekam zatem z niecierpliwoscia, szczegolnie na nicka dir NoQ ktory prowadzil owe rozmowy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej