Eve Online > NoobGarten

Powrót i różne związane z nim rozterki

<< < (3/6) > >>

tempx6:
Gallente nie do pvp ? howdy howdy. Minimmatar i Gallente najlepsze rasy do pvp.
Caldari to niezłamana flota, w epic war wymiata wszystko dzięki ew.  Natomiast Amarr jest troche enigmatyczny, kilka świetnych shipow, hybrydy Khanid - dużo skilowania. 
Pytanie - jaka rasa pod względem shipow jest najlepsza? - wg. mnie Gallente - drony, tanki, nosy, balsty, qrwa! :D
W Eve najciekawsze jest pvp. Klepanie ratow misji to jedno i to samo, jest nudne. Chyba że transujesz:D
Pvp zbyt dużo kosztuje wiec klepiesz npce po dupach i rozkręcasz tym samym cały ten kosmiczny business.

Wolver:

--- Cytat: tempx6 w Kwietnia 15, 2008, 15:44:17 ---Gallente nie do pvp ? howdy howdy
--- Koniec cytatu ---

Używanie słów, których się nie rozumie = fail :).

--- Cytuj ---Gallente nie do pvp ? howdy howdy. Minimmatar i Gallente najlepsze rasy do pvp.
Caldari to niezłamana flota, w epic war wymiata wszystko dzięki ew.  Natomiast Amarr jest troche enigmatyczny, kilka świetnych shipow, hybrydy Khanid - dużo skilowania. 
Pytanie - jaka rasa pod względem shipow jest najlepsza? - wg. mnie Gallente - drony, tanki, nosy, balsty, qrwa!
W Eve najciekawsze jest pvp. Klepanie ratow misji to jedno i to samo, jest nudne. Chyba że transujesz:D
Pvp zbyt dużo kosztuje wiec klepiesz npce po dupach i rozkręcasz tym samym cały ten kosmiczny business.
--- Koniec cytatu ---

Co innego rasy postaci, co innego shipy ras. W takim kontekście Caldari Achura FTW (atrybuty), ale potem statki można już skillować wedle woli.

ivil:
Prawda jest taka ze w eve kazda rasa ma dobre statki ktorymi mozna sobie fajnie latac i robic fajne rzeczy. Istotne jest aby sie dobrze czuc z wlasna postacia i tym co robi. Rozsadne atrybuty mozna wybrac dla kazdej rasy. Mowi sie ze charyzma jest do dupy ale kazdy by chcial mniec w gangu kogos z wymaksowanymi skillami leadership :P.

Ja preferuje zrownowazone podejscie do gry i dlatego nawet specjalizowane alty maja roznice max 3 punkty na atrybucie (poza charyzma [;)

tempx6:

--- Cytat: Wolverinelike Skunk w Kwietnia 15, 2008, 16:24:07 ---Używanie słów, których się nie rozumie = fail :)

--- Koniec cytatu ---

proszę Cię... :laugh:

Voulture:

--- Cytat: tempx6 w Kwietnia 15, 2008, 15:44:17 ---Gallente nie do pvp ? howdy howdy. Minimmatar i Gallente najlepsze rasy do pvp.
[...]
--- Koniec cytatu ---
Tego lkawalka nie rozumiem w ogole. Google zas mi powiedzialo, ze: Howdy is an informal greeting, originating as a shortened form of the greeting "How do you do?"

--- Cytuj ---Gallente nie do pvp ? Jak leci? Co u Ciebie? Minimmatar i Gallente najlepsze rasy do pvp.
--- Koniec cytatu ---
Wydaje sie jednak wybitnie idiotyczne. Wytlumaczysz? :p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej